Horoscop AUGUST 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop lunar. Terence Guardino, astrolog internațional, aduce previziunile lunii august pentru fiecare zodie și ascendent.

Luna august ne pregătește o retrogradare a lui Mercur, care va fi împărțită în două etape. Vor apărea încurcături, întârzieri și tot felul de probleme în comunicare. Totodată, nici ceea ce vrei să organizezi nu se va desfășura așa cum ți-ai dorit, cum ar fi vacanța sau concediul. Pe canalul de YouTube @TerenceGuardino, poți vedea previziunile complete!

Iată ce aduce luna august 2024 pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

S-ar putea să fii nevoit să faci multe reajustări dacă ai planuri de vacanță. Chiar dacă ai unele modificări de făcut, vei avea parte de bucurie și plăcere.

Taur/Ascendent în Taur

În luna august, ar fi ideal să mergi într-o vacanță alături de familie. Dar, cum Marte și Jupiter vor fi în casa a doua, vor apărea întârzieri și îngrijorări. Așadar, trebuie să iei lucrurile încet. Nu lua decizii importante legate de mediul tău de locuit.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ar fi bine să nu faci cheltuieli legate de casă sau să începi proiecte de renovare. Există posibilitatea să decizi să mergi într-o nouă direcție legată de carieră. Vei avea oportunități pentru a crește.

Rac/Ascendent în Rac

Dacă îți dorești să faci călătorii pe distanțe scurte, este momentul potrivit. Te poți distra în august. Totodată, este necesar să fii deschis la a învăța, ceea ce îți va face plăcere.

Leu/Ascendent în Leu

Retrogradarea lui Mercur te va împinge să încetinești, să reajustezi și să te gândești de două ori la direcția în care vrei să mergi. Pe termen lung, deciziile luate acum ar putea fi o binecuvântare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din punct de vedere amoros, va trebui să fii atent. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care să își asume toate lucrurile greșite. Retrogradarea lui Mercur te va face să înțelegi că nu primești întotdeauna ceea ce îți dorești.

Vești supărătoare pentru CINCI zodii până la finalul lui 2024. Astrele recomandă să vă ocupați de probleme!

Balanță/Ascendent în Balanță

Retrogradarea lui Mercur te-ar putea face să te gândești dacă este momentul să îți iei la revedere de la unele persoane. Ai putea să îți dorești să fii mai discret, să nu te mai expui atât lumii. Dar vei mai și socializa.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ceea ce aștepți de la cei din jur poate fi complet diferit față de ceea ce se întâmplă în realitate. Încearcă să te adaptezi la schimbări, chiar dacă nu erau la tine în plan. De exemplu, dacă ești în căutarea unui partener și ai găsit pe cineva, s-ar putea să-ți dea niște vești neașteptate.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna aceasta va părea ca și cum navighezi, dar în timpul călătoriei ai lovit un aisberg. Nu te vei scufunda, dar trebuie să faci multe reajustări legate de acea cale. După aceea, poți trece la următorul nivel.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei avea surprize neașteptate cu finanțele. Unele dintre acestea vor fi supărătoare. Poate că vei avea nevoie de un nou loc de muncă. Atunci va trebui să înveți noi abilități. Sau, dacă îți dorești să faci mai mulți bani, ai putea să-ți dai seama că ai nevoie de mai multă educație.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă ești într-o relație, ai nevoie de o conexiune mai profundă și mai intimă cu partenerul tău. Totodată, va fi nevoie de o restructurare financiară foarte mare. Dar va fi o lună bună și pentru a te distra.

Pești/Ascendent în Pești

Ai putea afla niște secrete legate de familie. Poate fi vorba despre ceva care s-a simțit ca o prăbușire legată de familia ta sau de situația ta de locuit. Vei avea nevoie de restructurare. Apar și griji financiare.

Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel