Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop luna. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile lunii august pentru fiecare zodie și ascendent!

A opta lună a anului este marcată de retrogradarea lui Mercur. Mai întâi, acesta va retrograda în semnul Fecioarei, pentru ca mai apoi să se întoarcă în Leu. Suntem înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut și să ne evaluăm eforturile în termeni clari. Trecutul revine în prim-plan! Reapar oameni din trecut în viața noastră, proiectele stagnează și întâmpinăm anulări. Evenimentele neprevăzute sunt la tot pasul.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe întreaga durată a lunii, Marte, guvernatorul tău, se află în casa a treia. Se va întâlni cu Jupiter și va face un careu cu Saturn, ceea ce te va face să fii pe drumuri permanent. Unele vor fi pe placul tău, iar altele nu. În plus, este o perioadă în care poți învăța câte ceva. Frații și surorile îți pot aduce vești. Mercur își începe retrogradarea în casa muncii. Discuțiile cu șefii și colegii nu vor fi plăcute.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în casa a doua. Se află lângă Jupiter și va face un careu cu Saturn. Îți va aduce mult cheltuieli, care te vor frustra. Chiar dacă vrei să fii generos, nu mai poți fi ca înainte. Vor apărea probleme de care trebuie să te ocupi. Mercur retrogradează din casa a cincea în casa a patra. Multe lucruri de prin casă se vor strica. Dacă achiziționezi produse noi, verifică-le cu atenție. Evită discuțiile cu familia despre subiecte legate de trecut.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte și Jupiter sunt în semnul tău. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, beneficiezi de mult curaj, încredere, ambiție, spirit de competiție și de dorința de schimbare. Dorința ta va fi aceea de a călători. Prin urmare, nu o să ai o clipă de liniște. Mercur, guvernatorul tău, retrogradează din casa a patra în casa a treia. Din cauza familiei, vei face multe drumuri și te vei ocupa de chestiuni administrative. Totodată, apar și discuții serioase în sânul familiei, dar și schimbări în locuință.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, toată luna august vorbește despre situația financiară. Apar destul de multe cheltuieli. De unele erai conștient, dar de altele nu. Nu doar gestionarea banilor proprii va fi importantă, ci și resursele la comun. Cu Mercur în casa a treia, ai talent oratoric, dorești să comunici mai mult și ai o curiozitate nemaipomenită. Pot apărea și mai multe călătorii. Este recomandat să fii mai flexibil. Mercur retrogradează în casa a doua. Multe planuri ți se vor da peste cap.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Luna august îți va aduce unele amintiri uimitoare. În primul rând, luna începe cu o Lună Nouă în semnul tău. Cauți prospețimea, faci schimbări și îți revizuiești atitudinea. Marte și Jupiter sunt în casa a unsprezecea. Prin urmare, zona socială va fi dinamică. Vei cunoaște oameni noi, petreci timp calitativ cu prietenii și mergi la evenimente alături de ei. Nu ai voie să stai locului! O să fii încrezător în ceea ce ți se întâmplă. Mercur retrogradează din casa a doua în semnul tău. O să cheltuiești bani aiurea.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în semnul tău. După care, o să se întoarcă în casa a douăsprezecea. Va trebui să te ocupi de sănătate, de somn și de odihnă. Totodată, este important să fii mai selectiv cu oamenii din jurul tău. Nu mai fi disponibil pentru cei care nu sunt când ai tu nevoie. Când te îngrijești de sănătate, nu te lăsa manipulat de falși specialist. Bazează-te pe medicina clasică, nu cea alternativă.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 5 august, Venus, guvernatoarea ta, se duce în casa a douăsprezecea. Dar și Mercur retrogradează în această casă. În primul rând, nu trebuie să te întorci la oamenii din trecut, care ți-au făcut rău. Nu contează că o să simți nevoia de a face acest lucru. Întreabă-te de ce te întorci acolo. Analizează cu mare atenție de ce ți i-ai dori înapoi în viața ta.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna august îți aduce multe  oportunități pe plan profesional. Chiar dacă ești cu gândul la plecarea în vacanță, există posibilitatea să nu te poți deconecta de ceea ce se întâmplă la serviciu. Marte, guvernatorul tău, va face un careu cu Saturn. Prin urmare, nu te poți bucura pe deplin de realizările tale. Dar asta se numește, de fapt, maturitate.  Tot în ultima lună a verii, este posibil să te reconectezi cu unii prieteni sau foști parteneri.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în casa a zecea. Tot atunci, se alătură și Venus în casa carierei. Pe plan profesional, vei avea parte de oportunități. Însă acestea vor aduce și multe provocări. Dacă ți-ai propus să te angajezi sau discuți despre un proiect, orice discuție ai avut despre acestea, vor suferi întârzieri. Toate vor avea loc la momentul potrivit, nu te panica. În plus, fii cu băgare de seamă la discuțiile cu șefii.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai mare grijă la planurile legate de călătorii, fie ca este vorba despre drumuri scurte sau peste mări și țări. Cu Mercur retrograd în casa a noua, pot apărea stricăciuni în această zonă. Oriunde vei merge, asigură-te că ai toate actele. Probleme tot pot apărea, dar nu neapărat din cauza ta. Nu căuta un vinovat, ci o soluție. Mai mult decât atât, cu Mercur retrograd în casa a noua, ai la fel de multă grijă și la telefoane, la computere, la televizoare. La tot ceea ce ține de produse electrocasnice.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În primul rând, va trebui să te preocupi de tot ceea ce este legat de bani. Mercur retrogradează în casa a opta, care are o componentă serioasă legată de finanțe. Chiar te poate speria. Apar cheltuieli, situații de criză și situații limite. Vei fi într-un stres continui. Uneori, îl alimentezi chiar tu. După care, Mercur retrograd revine în casa a șaptea. Discuțiile cu partenerul de viață se intensifică.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur retrogradează în casa a șaptea, cea a relațiilor. Multe dintre deciziile luate, vor fi reluate, rediscutate sau reanalizate. Partenerul tău poate trece prin evenimente care te vor stresa și te vor pune pe gânduri. Dar viața partenerului nu este a ta. Tu ocupă-te de problemele tale. Dacă te implici în problemele altora, ale tale devin și mai copleșitoare. Te superi și te frustrezi.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel