Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna august nativilor Taur și celor cu Ascendent în Taur? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile complete!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur AUGUST 2024

Marte se află în casa a doua, lângă Jupiter, care este în careu cu Saturn. Ce îți va aduce acest aspect? Multe cheltuieli, unele dintre ele fiind frustrante. Ai vrea să fii generos în anumite situații, dar nu o mai poți face ca înainte. Acum există unele probleme de care trebuie să te ocupi.

Mercur va retrograda din casa a cincea în casa a patra. Așteaptă-te să se defecteze tot felul de lucruri prin casă, cum ar fi produsele electronice, sau să fie nevoie de altă mobilă. Mai mult, recomandarea Danielei Simulescu este ca, atunci când mergi să cumperi produse noi, să le verifici cu atenție. Cel mai important, ai grijă ca recenziile pentru acestea să nu fie unele false.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Mai mult decât atât, fă tot posibilul să eviți discuțiile cu familia despre subiecte din trecut pe care nu le stăpânești prea bine. Dacă aceste subiecte apar, încearcă să le amâni cât mai mult posibil. După aceea, îți vei reveni și mintea ta va fi mult mai clară, astfel încât să poți lua o decizie bună pentru tine, nu doar una care să îi ajute pe cei din jurul tău.

Pentru o mare parte din lună, Venus va fi în casa a cincea. Trebuie să acorzi timp ideilor de petrecere și distracție. Chiar dacă apar probleme acasă, încearcă să vezi și partea plină a paharului. Fii mai creativ și îndrăznește mai mult. Nu te gândi că mai cheltui și pentru asta.

Dacă ai copii, vor apărea evenimente legate de ei, indiferent dacă sunt mari sau mici. Dacă sunt mici, ar putea fi vorba despre documente, școală sau grădiniță. În august, te vei confrunta cu multă birocrație, cum n-ai mai întâlnit de mult timp. Iar dacă sunt mari, aceștia trec prin unele evenimente care te preocupă. Tot ce trebuie să faci este să nu le transmiți și preocuparea ta, deoarece o au deja pe a lor. Încearcă să îi sfătuiești, să fii alături de ei, dar să nu îi sperii mai mult decât este cazul.

Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel