Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce aduce luna viitoare pentru nativii zodiei Scorpion? Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni și recomandări.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion AUGUST 2024

În primul rând, trebuie să ții minte un lucru. Și anume că ai destul de multe oportunități pe plan profesional. Se poate că, exact atunci când vrei să pleci în vacanță, fix atunci să se întâmple ceva și să nu te poți deconecta cu adevărat de ceea ce se întâmplă la serviciu. 

După care, ce mai trebuie să reții tu? Că Marte, guvernatorul tău, se apropie de o conjuncție cu Jupiter, în Casa a opta, dar și de un careu cu Saturn. Careul lui Marte cu Saturn se va petrece pe 16 august. Ce înseamnă asta? Că vei avea destul de multe momente în care, deși se întâmplă ceea ce îți dorești, deși ai parte de niște realizări, nu o să te poți bucura cu adevărat. Dar asta se numește, de fapt, maturitate. 

Nu o să poți fi precum un copil care își trăiește pe deplin viața, care se bucură, căruia nu îi pasă. Și dacă vei câștiga la loto și daca vei câștiga la un proces tot ceea ce ți-ai dorit, sau dacă obții locul de muncă mult visat, vei ajunge în acel punct și vei constata că nimic nu îți aduce, de fapt, prea multă bucurie.

Totodată, ai face bine să ai foarte mare grijă la negocieri, la persoanele cu care te asociezi, la bugetul în comun, la tot ceea ce înseamnă partaj, moștenire, dar și viață secretă. Pentru că o viață secretă te poate afecta cum nu ai habar. Stai departe și de orice înseamnă indiscreție. 

Ce te mai așteaptă în luna august? S-ar putea să te reconectezi cu unii prieteni din trecut ori să te revezi și cu anumiți parteneri de pe plan amoros. Da, aceștia apar în viața ta, dar asta nu înseamnă neapărat că se schimbă ceva. Sau că există vreun motiv anume. 

Per total, luna august, din punctul astrologului de vedere, este pur și simplu una să fie. Nu o să se întâmple ceva extraordinar, nu este ceva marcant să fie menționat. 

Ai grijă la câți bani pui tu și cați bani pune partenerul, dar și să nu ai încredere oarbă în oameni. Pentru că altfel te vei simți dezamăgit. Întotdeauna să ai în minte faptul că oamenii se pot schimba și că la un moment dat s-ar putea să nu îți convină ceea ce aleg ei.

Ce să mai ai în vedere? Investițiile financiare. Riscul este sănătos în doze mici, dar dacă te arunci, nu uita că Mercur este retrograd în aproape toată luna august și că s-ar putea să te grăbești și să nu observi anumite detalii foarte importante pe acest plan al investițiilor. Cel mai bine ar fi să te sfătuiești cu cineva sau să mai aștepți/amâni momentul acelei decizii. 

Poți să ai în vedere și acest articol: Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Scorpion la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel