Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu, aduce previziuni pentru nativii zodiei Săgetător în luna august!

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător AUGUST 2024

Ce trebuie să reții tu, în primul și în primul rând? Faptul că în Casa a zecea, Mercur va retrograda, începând cu data de 5 august. Tot atunci, vom fi și martorii intrării lui Venus în aceeași casă a carierei și a statutului. Așadar, pe plan profesional, luna viitoare o să ai parte și de multe oportunități, dar și de multe provocări, pe măsura acestor oportunități. 

Astrologul dorește să îți atragă atenția asupra unui fapt. Dacă tu ai discutat despre o nouă angajare, despre un nou proiect ori despre ceva care să îți aducă bani în plus și s-a stabilit o dată, o zi sau anumite condiții și tu aștepți să se pună în aplicare, trebuie să fii conștient de un lucru. În momentul aplicării, se va întâmplă ceva care va duce la întârzieri. Să zicem că știai că lunea trebuie să începi un nou loc de muncă, dar primești un telefon și afli că nu mai începi la acea dată.

Se prea poate să intri și într-un moment de panică, fiindcă te superi, te stresezi, spui că ai avut încredere, că ți-ai dat cuvântul sau că ai făcut anumite colaborări. Ce trebuie să reții? Că toate se vor întâmpla, dar la momentul potrivit, nu când îți dorești tu și când vrei tu. Toate vor fi amânate și întârziate, din cauza retrogradării lui Mercur în acest segment al vieții tale. Așteaptă-te la tot felul de situații și nu intra în panică. De asemenea, trebuie să ai foarte mare grijă să discuți cu șeful sau cu managerii cât mai simplu, cât mai concret și cu creionul pe hârtie. 

Dacă ai o discuție cu aceștia și îți spun să te ocupi de un proiect, a doua zi s-ar putea să uite de el și să fie surprins daca îi amintești. Desigur, este un exemplu simplu, tu îl poți adapta la ceea ce se va întâmpla în viața ta. O să crezi că a făcut intenționat acest lucru, însă este posibil ca pur și simplu să uite. Cel mai bine ar fi să ai notate aceste detalii, ca să ai pe ce te baza, dacă apar asemenea discuții între tine și șefi/manageri la locul de muncă. Notează într-o agendă, trimite un mail, un mesaj, orice ca să știi că ai ceva la mână. 

Mai mult, ai face bine să ai foarte mare grijă și la discuțiile cu colegii de muncă. Pentru că unii pot fi mai competitivi, vor dori să iasă în evidență și ție ți se vă părea nedrept, nu vei înțelege de ce sunt ei mai lăudați decât tine. Apar tot felul de situații în care discuțiile cu șefii nu vor fi cele normale. Dacă ai fost la un interviu, ori dacă ai trimis un CV și te aștepți că vei fi repede chemat, să știi că vor fi tot felul de întârzieri. 

Sau când nu te aștepți, poți fi contactat de către cei la care ai trimis un CV în urmă cu câteva luni, dar de care ai uitat. 

Marte va fi pe întreaga durată a lunii august în Casa a șaptea. Va face un careu cu Saturn și o conjuncție cu Jupiter. Pe plan relațional, atmosfera este una foarte dinamică. Dar și tensionată câteodată. Apare ca un meci de ping pong intre tine și partener. Vin negocieri, tot felul de neînțelegeri care mai de care mai interesante. Dar cearta este foarte dulce în luna august. 

Cei singuri pot ajunge într-un punct în care să considere că are balta pește și nu știu pe cine să aleagă. Sau le place de cineva însă totul se întârzie, se blochează pe undeva. Reziliența și soluțiile pe care le vei găsi în august te vor maturiza și te vor ajuta enorm până la final de an. 

Iată și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel