Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna august nativilor Leu și celor cu Ascendent în Leu? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile complete!

Youtube video image

Horoscop Leu/Ascendent în Leu AUGUST 2024

Pe mai multe planuri, vei avea o lună de neuitat. Din luna august, vei rămâne cu unele amintiri uimitoare.

În primul rând, luna debutează cu o Lună Nouă în semnul tău. Vei face schimbări, o să cauți prospețime, o iei de la capăt și îți schimbi atitudinea.

Cu Marte și cu Jupiter în casa a unsprezecea, zona socială e în mișcare permanentă. Cunoști oameni noi, petreci timp de calitate cu prietenii, mergi la evenimente cu aceștia. Orice ar fi, nu sta locului. Vei avea și mai multă încredere în ceea ce va veni. O să fii sufletul petrecerii! Vei visa la escapade  la mare sau la munte. Ești mereu pe drumuri, însoțit de tot felul de oameni și te bucuri de fiecare moment al vieții sociale.

Alt aspect important este retrogradarea lui Mercur, care va retrograda din casa a doua în semnul tău.  Mai întâi, cheltuiești bani aiurea, după care vei avea situații în care o să ai multe dubii și neîncredere, atât în tine cât și în ceilalți.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Cu Mercur retrograde în casa a doua, pregătește-te de foarte multe tranzacții, negocieri și de o nouă strategie financiară. Un lucru este sigur: o să înveți cum te poți vinde mai bine, să îți comunici talentele și să găsești cele mai bune oferte de preț. Dar acestea vor veni doar în urma câtorva greșeli.

Din dorința de a face lucrurile să funcționeze, o să găsești niște soluții și îți vei alege momentele foarte bine. Daniela Simulescu îți spune că în luna august, orice criză va fi o mare oportunitate. Dacă se întâmplă ceva, enervează-te, scutură-te puțin și după aceea spune „Gata, de aici încolo de mine depinde ca totul să fie mult mai bine.”

Când oamenii te vor vedea atât de pornit, se vor simți și ei motivați. Te vor urma și o să te asculte. Totul depinde de atitudine. De evitat unele evenimente, cheltuieli sau situații nu poți. Însă atitudinea este cea care va face diferența. Important nu e ceea ce se întâmplă cu adevărat, ci ceea ce îi lași pe ceilalți să creadă că se întâmplă. Te vei pricepe foarte bine să construiești povești și să le dai mai departe. Vei fi cel mai bun vânzător. Chiar dacă lucrezi sau nu în vânzări, cuvintele tale și atitudinea vor atrage atenția. Te vor face să câștigi multe.

Până pe 5 august, Venus este în prima casă, cea a sinelui și identității. Îți influențează ego-ul, interesele personale și modul în care ești văzut și auzit. Venus este și guvernatoarea casei a zecea, cea a carierei. Posibil să ai de-a face cu figuri autoritate. Chiar tu poți fi perceput ca o autoritate. Important este să îmbrățișezi această energie care te ajută să crești și să evoluezi atât personal, cât și în relațiile tale. Tranzitul lui Venus influențează modul în care vorbești și cum îți faci vocea auzită. Poți privi provocările întâlnite ca pe oportunități.

Altă avertizare este că dacă iei decizii importante, acestea vor fi reluate la un moment dat. Dar tot rămâne important să te distrezi în august.

CINCI zodii își iau adio de la vremurile frumoase. Până când vor fi asuprite de astre?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel