Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna august nativilor Gemeni și celor cu Ascendent în Gemeni? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile complete!

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni AUGUST 2024

Sunt două direcții în care ne vom duce. Pentru început, în semnul tău se află Marte și Jupiter. Teoretic, beneficiezi de mult curaj, încredere, ambiție, spirit de competiție și de dorința de schimbare. Vrei să călătorești și să te plimbi. Nu vei avea o clipă de liniște.

Dar să nu uităm că Mercur, guvernatorul tău, va retrograda din casa a patra în casa a treia. Ceea ce înseamnă că, din cauza familiei, va trebui să faci multe drumuri, să te ocupi de multe chestiuni administrative și vei fi tot timpul într-un discurs permanent, online sau offline.

Cu Mercur în casa a patra, vei avea discuții serioase cu familia, dar și tot felul de schimbări în locuință. Dat fiind că Mercur retrogradează, multe dintre acestea vor fi amânate sau anulate.

Mai trebuie să ai în vedere că, din cauza entuziasmului oferit de Marte și Jupiter, îți vor veni tot felul de idei de a comanda una, alta. Cu Mercur retrograd, nu vine curierul când trebuie, se încurcă produsul, ceea ce comanzi nu arată ca în poze și trebuie să faci retur sau să comanzi din nou. Tot timpul trebuie să citești termenii și condițiile.

Astrolog internațional despre luna august: „Vorbim despre multe blocaje și momente de confuzie!”

Daniela Simulescu îți mai recomandă să ai toate actele în regulă, inclusiv permisul și talonul. Dacă pleci la drum, fă-o mai din timp. Vor exista momente în care vei simți că ești ghinionist. Nu vor fi grave, dar te vor seca. Astrele vor să te învețe să vezi jumătatea plină a paharului, indiferent de ce se întâmplă.

La serviciu, în unele momente te-ai putea simți limitat și îți vei pierde motivația. În acest moment, înveți reziliența.

Până pe 5 august, Venus va fi în Leu și va tranzita casa a treia, cea a comunicării. Vei deveni mai sociabil cu vecinii, frații și verișorii. Casa a treia vorbește de modul în care comunici cu ceilalți, dar și de transport, conexiuni, limbaj, media și conversații. Venus este și guvernatoarea casei a douăsprezecea, care are legătură cu subconștientul, vindecarea și reînnoirea. Mai mult decât atât, Venus guvernează casa a cincea, legată de copii, relații romantice, asumarea riscurilor și exprimarea artistică, fie că este vorba de artă, muzică sau poezie. Acest tranzit poate implica lucrul asupra temerilor legate de casa a douăsprezecea, precum auto-sabotajul sau ceea ce percepi ca fiind dușmani ascunși.

Pe 26 iulie, Chiron și-a început retrogradarea, care va ține până pe 29 decembrie. Cu Chiron retrograd în casa a unsprezecea, ești expus influențelor nocive din partea prietenilor. Îi vei lăsa să depășească anumite limite, iar astfel te contaminezi cu problemele lor. Vei ajunge în situații în care simți că nu ai nicio soluție. Până în decembrie, încearcă să faci curățenie printre oamenii din viața ta. Îndepărtează-te de cei care îți fac rău.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel