Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna august nativilor Berbec și celor cu Ascendent în Berbec? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile complete!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec AUGUST 2024

Marte, guvernatorul tău, se află pe întreaga durată a lunii în casa a treia. Se întâlnește cu Jupiter și va face și careul cu Saturn. Ce înseamnă acest lucru? Că vei fi pe drumuri permanent. Apar evenimente, călătorii, vacanțe, drumeții. Unele drumuri vor fi pe placul tău, iar altele nu. Important este să nu ai un exces de zel. Drumul de ducă este sănătos, dar în anumite limite.

Mai mult decât atât, este o perioadă foarte bună și să înveți ceva. Sau poți relua ceva ce ți-ai dorit să înveți în trecut, însă nu ai avut curajul, ambiția sau resursele atunci. Din partea fraților și surorilor poți primi vești. Ei ar putea trece prin anumite evenimente.

Mercur își va începe retrogradarea în casa a șasea, cea a muncii. Anumite discuții cu șefii și colegii nu vor fi foarte plăcute. În plus, nici atmosfera nu îți va fi pe plac. Trebuie să corectezi, să ajustezi, să reiei unele subiecte. Daniela Simulescu spune că vei fi precum un pompier care încearcă să stingă tot felul de incendii. Dar nu îți dai seama în ce unghi să te duci, câtă apă îți trebuie și cu cine să mai colaborezi.

Chiron retrograd în Berbec între 26 iulie și 29 decembrie. Vești îngrijorătoare pentru ȘASE zodii!

Ce mai trebuie să ai în vedere în luna august? Problemele de sănătate. Cere întotdeauna o a doua opinie, stai departe de a te diagnostica singur și nu te lăsa influențat de oamenii din jur care au opinii medicale. Una le este benefică altor oameni, iar alta ție. Mai avem în vedere și faptul că, la finalul lunii, Venus va intra în casa a șaptea. Câteva dintre problemele relaționale vor începe să fie rezolvate.

În plus, mai există un aspect de ținut minte. Pentru unii, retrogradarea lui Mercur din casa a șasea în casa a cincea va poate aduce foști parteneri, oameni care te-au iubit sau i-ai iubit. Pot apărea acolo unde nu vă așteptați și să vă vină din nou cheful de-o nebunie. Cupidon stă la pândă în luna august și poate aduce unele idei năstrușnice. Dacă ești singur, îți poți permite. Însă dacă ești într-o relație, va trebui să ai mai multă grijă legat de tot ce înseamnă aventură.

CINCI zodii primesc vești colosale de la Marte. Ce tensiuni apar, dar și ce oportunități se nasc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel