Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu super vești! Iată ce aduce august pentru acest semn de aer.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță AUGUST 2024

Începem prin a spune că nu va fi una dintre lunile tale preferate. De ce spunem asta? Pentru că iată, pe 5 august, Venus, guvernatoarea ta, intră în Casa a douăsprezecea. Dar și Mercur va retrograda tot în aceeași casă. 

Când aducem în discuție Casa a douăsprezecea, vorbim despre acel moment în care tu ești nevoit să faci un pas în spate. Discutăm și despre pace cu trecutul, de resemnare, de acceptare, de stat cu proprii demoni sau cu propriile regrete. Primul lucru la care trebuie să ai foarte mare grijă este să nu te întorci la oamenii din trecut, care ți-au făcut rău, doar așa pentru că vrei tu sau că simți tu nevoia.

Trebuie să îți pui întrebarea de ce te întorci acolo, fie la cei din plan amoros, fie la cei din plan social. Poate fi vorba despre oamenii care, la un moment dat, chiar ți-au dăunat extraordinar de rău. Dar iți zboară gândul să îi bagi în seamă, ori să te bage ei pe tine. Întrebarea ta ar trebui să fie: ce îmi mai iau eu din situația asta? Nu trebuie să te întrebi de ce te mai caută ei. Sau ce mai vor de la tine.

Gândește-te bine de ce îi dorești înapoi în viața ta. Nu ți-au ajuns că te-au otrăvit o dată sau de o mie de ori? Nu le mai da târcoale, ca să nu mai experimentezi încă o dată dezamăgirea sau suferința. 

De asemenea, trebuie să ai foarte mare grijă la problemele de sănătate. Cu Mercur retrograd în Casa a douăsprezecea, pot apărea erori de diagnostic, poți să te duci către niște specialiști lăudați, dar care să nu te ajute cu nimic. Poate că te lași influențat doar de aparențe. 

Totodată, ai face bine să stai departe și de a-ți face inamici. Nu îți crea invidii, doar pentru că te lauzi prea mult sau că spui lucrurile într-un mod în care să îi facă pe ceilalți să se uite ciudat la tine. 

Ai foarte mare grijă și la călătorii, la planificarea acestora, la chestiunile legale. Rugămintea astrologului ar fi să ai mare grijă și la locul de muncă. Apar momente de epuizare, de copleșire, de burnout. Dă-ți seama dacă vrei să demonstrezi ceva, de ce vrei să o faci, sau poate te stresezi tu mai mult decât este cazul.

Planetele pe care le ai în Casa a douăsprezecea îți zic că ai niște tendințe pe care trebuie să ți le descoperi, să te schimbi. Dă-ți și timp înainte de a lua decizii.

În august, este o perioadă în care ar fi mai bine să stai în banca ta. Pe 29 august, Venus va intra în semnul tău și îți va reveni pofta de viață. Pe aceeași dată, Mercur își va relua mersul direct în Casa a unsprezecea. 

Este o lună bună pentru odihnă, pentru somn, grijă pentru sănătate și pentru detoxifiere sufletească. 

Poți să vezi și: Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță până pe 4 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel