Horoscop AUGUST 2024 Pești. Ai nevoie de o revizuire a rutinei!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Justyna Rossy, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Pești și cei cu Ascendent în Pești!

Începem cu o Lună Nouă în Leu care va avea loc pe 4 august. Acest aspect activează casa a șasea, ceea ce înseamnă că sunt vizate rutina zilnică, responsabilitățile zilnice, mediul de lucru, abilitățile, animalele de companie mici și stilul de viață. Aceasta este o Lună Nouă fantastică pentru a implementa schimbările necesare în acest domeniu al vieții pentru a găsi mai multă fericire și bucurie în rutina zilnică. Luna Nouă formează un sextil cu Jupiter și Marte, care aduce o energie pozitivă și oportunități de creștere, pentru a introduce ceva nou în rutina zilnică, care să te ajute să avansezi poate în atingerea unor obiective.

Poate vei începe un nou curs de studiu sau vei învăța noi abilități. Poate îți vei lua un nou animal de companie sau vei schimba rutina zilnică pentru a adăuga mai multă distracție și entuziasm în viața ta. Este posibil să începi ceva creativ care să te facă să te simți mai curajos. În același timp, acest aspect poate fi legat de muncă, ajutându-te să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Oricare ar fi schimbările, există șansa unor noi începuturi pozitive care să îmbunătățească viața de zi cu zi.

Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Cu Mercur retrograd în Fecioară, este posibil să te reconectezi cu oameni din trecut, pe care nu i-ai mai văzut sau auzit de ceva vreme. Este un moment excelent pentru a reînnoi contracte, poate chiar contractul de muncă. De asemenea, vei revizui și reevalua relațiile și conexiunile pe care le ai cu alte persoane. Dacă a existat instabilitate în aceste conexiuni, aceasta va ieși la iveală și vei dori să o abordezi în această perioadă.

Este, de asemenea, o perioadă în care vei reflecta profund asupra relațiilor tale apropiate. Atunci când Mercur se mută în casa a șasea, vei revizui viața de zi cu zi și rutina, eventual intențiile stabilite în timpul Lunii Noi din Leu de pe 4 august. Acest lucru poate însemna că faci mai multe lucruri deodată, fiind necesar să dedici mai mult timp unor proiecte specifice care necesită gândire analitică și planificare strategică. Mercur retrograd poate însemna că va trebui să refaci anumite documente sau să verifici cu atenție e-mailurile înainte de a le trimite.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Marte și Saturn vor face un careu. Saturn se află în prima casă, iar Gemenii guvernează casa a patra, ceea ce indică o energie tensionată între prima și a patra casă. Acest ciclu a început în prima casă în aprilie și, de fiecare dată când Marte și Saturn vor face un careu sau opoziție în următorii doi ani, acestea vor afecta casele multiple: prima, a patra, a șaptea și a zecea. Următorii doi ani sunt foarte importanți pentru a aduce mai multă stabilitate și pentru a restructura aceste domenii importante ale vieții tale.

Aceasta poate însemna că vei întâmpina obstacole și întârzieri în proiectele legate de casă. De asemenea, pot apărea conflicte în cadrul prieteniilor și al conexiunilor sociale. Acest careu te va face să fii realist în privința obiectivelor tale și să reevaluezi relațiile sociale, văzându-le poate într-o lumină nouă. Dacă simți că cineva este incorect sau nu se potrivește în viața ta, acest lucru va deveni evident în luna august, iar tu vei dori să te distanțezi de acea persoană și să închizi capitole.

Încheiem luna cu o Lună Plină în Vărsător, pe 19 august. Aceasta se petrece în casa a douăsprezecea. Indică o energie de nerăbdare și senzația că rămâi fără timp. Te va confrunta cu anumite frici și limitări interioare. Există multă energie care te împinge să te îndepărtezi de vechile tipare și obiceiuri care contribuie negativ la realitatea ta interioară. Este un moment important pentru introspecție, pentru a găsi liniște și claritate, nu este un moment bun pentru decizii impulsive.

Această Lună Plină este excelentă pentru vindecare și pentru a te elibera de tipare vechi și de concepții greșite despre tine însuți și despre capacitatea ta de atingere a obiectivelor. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru practici spirituale, cum ar fi meditația sau yoga, și pentru a petrece timp în natură. Energia poate fi destul de agitată în această perioadă și îți poate afecta somnul, așa că este important să te înconjori de oameni pozitivi și de experiențe relaxante. Aceasta este o perioadă pentru a lua decizii înțelepte și practice și pentru a rămâne flexibil și deschis, mai ales că te afli într-un semn mutabil, ceea ce ar trebui să fie destul de simplu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel