Horoscop AUGUST 2024: Mercur retrograd și Lună Nouă în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop lunar. Nu uitați că întreaga atmosferă a lunii va fi influențată de către careul Jupiter-Saturn!

Ce trebuie să avem în vedere?

4 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Energia Leului vorbește despre a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm. Trebuie să ajungem să credem în propria persoană ca să știm să ne vindem mult mai bine. Adică să ne cerem drepturile. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem. Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu, fac sextil cu Marte și Jupter, și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Bucură-te de concediu, de vacanță, dansează, mergi la evenimente!

5 AUGUST: MERCUR RETROGRAD ÎN FECIOARĂ/VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Venus își începe tranzitul în Fecioară, unde va sta până pe 29 august. Când planeta frumuseții, a feminității și a iubirii intră în semnul optimizării, vom căuta să îmbinăm utilul cu plăcutul. Bineînțeles, vom fi mânați permanent de iubirea sau obsesia pentru perfecțiune. Venus va face un careu cu Jupiter și opoziții cu Saturn și Neptun.

Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Până pe 15 august, când se va întoarce în Leu, vom suferi permanent din cauza fricii de a pierde sau a rata ceva. Și pentru că retrogradarea va aduce inevitabil și tot felul de situații frustrante, noi vom uita că suntem oameni și vom fi și mai exigenți cu propria persoană. Ne vom confrunta cu blocaje, amânări, întârzieri, probleme cu tehnologia sau cu shopping-ul online. 

15 AUGUST: MERCUR RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN LEU

Multe dintre proiectele/deciziile/discuțiile apărute în perioada 2-26 iulie vor fi reluate. Acest aspect le va da mari bătăi de cap mai ales celor care sunt în vacanță sau în concediu. Vor avea parte de tot felul de încurcături în călătorii sau în organizarea programului. Declarațiile exagerate vor fi la ordinea zilei. 

19 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Vor simți nevoia să renunțe la vechi și să înceapă îmbrățișarea necunoscutului. De asemenea, Luna Plină din Vărsător își va dori să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de ce zic alții despre noi.

29 AUGUST: VENUS INTRĂ ÎN BALANȚĂ/MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Venus intră în Balanță, domiciliul său, unde va sta până pe 23 septembrie. Urmează o perioadă foarte bună din punct de vedere relațional sau în ceea ce privește diplomația. Vom fi mai atenți la nevoile partenerului. Vom căuta echilibrul. Simțul estetic va fi mai prezent. Și cum Venus va face trigon cu Jupiter din Gemeni, cu siguranță vom fi și mai romantici sau mai atrași de dragoste. 

Mercur își reia mersul direct în semnul Leului. S-ar putea ca totul să o ia razna în jurul nostru! Să nu mai înțelegem nimic. Atenție că efectele retrogradării vor mai dura până pe 26 septembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel