Horoscop AUGUST 2024 Capricorn. Nu poți jongla cu mai multe lucruri deodată!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Cam White, astrolog american, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

Pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în casa a noua, cea a spiritualității și religiei. De asemenea, aceasta este legată de educație și călătorii pe distanțe mari. Dacă plănuiești o călătorie în țară, te poți aștepta la întârzieri sau probleme. Aceleași dificultăți pot apărea și dacă începi școala în jurul lunii august.

Acesta este și guvernatorul casei a șasea, cea a muncii, activităților zilnice și lucrului. Așadar, ar putea avea legătură cu școala, călătoriile, spiritualitatea, difuzarea, adică o încetinire și o reevaluare a lucrurilor dintr-o perspectivă mai spirituală.

În general, apar neînțelegeri și întârzieri, lucruri tipice pentru retrogradarea lui Mercur. Dar acest lucru ne duce la două evenimente mari ale lunii august. La mijlocul lunii, avem o conjuncție între Marte și Jupiter, tot în casa a șasea, aceleași subiecte, dar conjuncția Marte-Jupiter este ca o explozie. Jupiter în Gemeni înseamnă a încerca să profiți de două oportunități bune și a spune: „O pot face pe asta și pe cealaltă."

Când Marte se întâlnește cu Jupiter, este ca și cum ai încerca să jonglezi cu 15 lucruri și apoi să adaugi un al 16-lea, iar totul începe să se destrame. Aceasta ar putea însemna o posibilă accidentare sau boală. Nu este ca și cum ai face o afecțiune gravă, ci mai mult o stare de epuizare. Ești implicat în multe activități. Aceasta ar putea însemna certuri și conflicte, posibil cu vecinii, deoarece este vorba despre guvernatorul casei a patra care se unește cu guvernatorul casei a treia, deci poate fi un moment de explozie sau de exprimare a agresivității.

Astrolog internațional despre luna august: „Vorbim despre multe blocaje și momente de confuzie!”

După aceea, avem un careu între Jupite și Saturn. Din nou, se află în casa ta a șasea și a treia. Casa a șasea se referă la obiceiuri și rutine, lucruri automate pe care nu trebuie să le gândești. Casa a treia este mai mult despre rezolvarea problemelor mărunte și despre ce faci în timpul liber, cum arată programul tău. Poate fi confuz, dar acesta este momentul în care realizezi că nu poți face ambele lucruri. Dacă guvernatorul casei a treia, care reprezintă călătoriile pe distanțe scurte, este în detriment în casa a șasea, poate însemna că lucrezi două slujbe și acestea sunt în părțile opuse ale orașului, iar acest moment este când îți dai seama că nu poți face față. Nu știi dacă poți echilibra ambele lucruri.

Saturn este retrograd în acest moment, deci ne întoarcem la ideea că ai fost deja introdus la toate noile tale responsabilități și obligații, dar acum este ca și cum ai face munca de laborator, iar Saturn retrograd și chiar Jupiter retrograd vor muncă de teren. Lucrurile ar putea avea sens pe hârtie într-un cadru controlat, dar apoi, când ieși în lumea reală și le aplici, te confrunți cu mai multe probleme. Deci, Saturn fiind retrograd este ca și cum ai face munca de teren.

Există această alternanță de a fi pe punctul de a realiza că aceste două oportunități sunt minunate, le placi, dar nu ai gestionarea timpului necesară pentru a le face pe ambele simultan. Te vei întoarce la acest lucru în decembrie pentru o soluție, dar acest moment este doar acela în care realizezi problema mai mare.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel