Horoscop Astrosens de weekend. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni de weekend. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

În acest weekend, vom avea destule evenimente astrologice care ne pot pune pe jar. În primul rând, Mercur va face un careu cu Jupiter. Dacă Mercur reprezintă comunicarea, Jupiter reprezintă excesul. Atunci când avem un careu, deci un unghi de 90 de grade între cele două, vom da pe dinafară. Cu alte cuvinte, gândim mult, vorbim mult, suntem superficiali, nu ne putem axa pe nimic, nu suntem atenți, nu ascultăm, nu suntem atenți la detalii.

Astfel, trebuie să avem grijă să nu exagerăm cu absolut nimic. Iar duminică, ne apropiem de echinocțiul de toamnă. Ziua și noaptea vor fi egale, noaptea începe să crească și începe sezonul Balanței. 

Tot în acest weekend, Venus va face un careu cu Pluto. Pentru că luni Venus intra în Scorpion, iar acest aspect o pregătește. Dacă Venus în Balanță este drăguță și sociabilă, din cauza acestui careu, oamenii nu ne vor răspunde cu aceeași monedă. Și bineînțeles că tot încercăm, dar nu ne iese.

Noroc divin pentru două zodii chinezești, obstacole pentru alte trei în 2024

Berbec/Ascendent în Berbec

Prima recomandare pentru acest weekend? Atunci când îți faci lista de activități, cu treburile gospodărești, de exemplu, să stabilești din start cine ce face. Și azi, la serviciu, ai face bine să fii cât mai practic. Pentru că altfel, acest careu dintre Mercur și Jupiter aduce prea multă independență și fiecare o să facă doar ce îl taie capul. Ai nevoie de reguli.

Duminică, Soarele intră în Casa a șaptea, deci va trebui să înveți să fii mai diplomat, mai maleabil.

Taur/Ascendent în Taur

Acest careu dintre Mercur și Jupiter pe tine te afectează mai ales din punctul de vedere al banilor, fiindcă s-ar putea să cheltuiești aiurea în acest weekend. Venus, guvernatoarea ta, va intra în Casa a șaptea, dar până atunci, va face careul cu Pluto. Ce înseamnă asta? Nu da vina pe nimeni pentru lucrurile care nu îți ies ție și fii foarte atent la relațiile cu colegii. 

Persoanele cu Venus în Scorpion simt emoțiile foarte profund. Ce mai spune acest aspect despre tine?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va face careul cu Jupiter, care este în semnul tău. Nu vei știi pe ce lume ești și dai pe dinafară permanent. Vei fi foarte efervescent, mai ales că și Soarele va intra în Casa a cincea. O să fii foarte afectuos, foarte romantic, dar și creativ.

Va fi un weekend de pomină!

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Rac/Ascendent în Rac

Careul Mercur-Jupiter te face să fii mai atent la modul în care comunici cu familia, în primul rând. Evită critica. Apoi, Soarele se duce în Casa a patra, așa că vei deveni mult mai atent la ce este de făcut prin gospodărie și la a face pace cu cei dragi. 

Horoscop octombrie pentru Rac, Leu și Fecioară. Ce îi așteaptă, potrivit unui astrolog internațional?

Leu/Ascendent în Leu

Tu trebuie să ai foarte mare grijă la planurile pe care ți le faci cu prietenii, pentru că s-ar putea ca pe undeva, să nu iasă așa cum ai fi vrut. Așa că trebuie să ai și un plan de rezervă. Să nu te superi pe oameni daca în viața lor apar situații sau nu se mai pot ține de cuvânt. 

Soarele se duce în Casa a treia, așa că e cazul să mai gândești și cu mintea ta și să nu te mai lași influențat doar de alții. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și se află în semnul tău. Va face și careul cu Jupiter. Astrologul îți sugerează ca în acest weekend să nu te plictisești. Dacă lași plictiseala să intervină, vei începe săptămâna comportându-te precum o victimă.

De asemenea, Venus face un careu cu Pluto și Soarele va intra în Casa a doua. Asta înseamnă că sectorul financiar va deveni foarte important. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?