Horoscop Astrosens de weekend. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce mesaje au astrele pentru ultimii șase nativi ai zodiacului?

În acest weekend, ne așteaptă câteva evenimente astrologice care ne pot provoca. În primul rând, Mercur va forma un careu cu Jupiter. Mercur simbolizează comunicarea, iar Jupiter excesul. Această configurație de 90 de grade ne va face să fim mai impulsivi: vom gândi și vorbi mult, dar fără a ne concentra, fiind superficial și neatenți la detalii.

Este important să fim prudenți și să evităm excesele. Duminică, ne apropiem de echinocțiul de toamnă, când ziua și noaptea sunt egale, marcând începutul sezonului Balanței.

De asemenea, Venus va forma un careu cu Pluto, pregătind astfel intrarea sa în Scorpion luni. În timp ce Venus în Balanță este prietenoasă și sociabilă, acest careu poate face ca răspunsurile celor din jur să nu fie la fel de receptive. Chiar dacă ne străduim, s-ar putea să nu obținem rezultatele dorite.

Portalul Eclipselor aduce schimbări pe termen lung. Distracția abia a început!

Balanță/Ascendent în Balanță

Ne pregătim de intrarea în sezonul vostru. Dar până duminică, atunci când Soarele va veni în vizită la tine în semn, o să fii destul de obosit. Te simți copleșit. Astrologul te îndeamnă să stai departe de primele idei pe care ți le transmite mintea, pentru că s-ar putea să stabilești niște conexiuni care pe moment au rost, dar apoi îți vei da seama că nu este chiar așa. Deci mintea s-ar putea să te păcălească în aceste zile. 

Dar cum Soarele va intra în semnul tău, vei primi o porție de energie, de curaj și de dorința de a ieși mai mult în lume.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Careul dintre Mercur și Jupiter s-ar putea să te provoace din punctul de vedere al resurselor împărțite cu alții. Trebuie să ai mult mai multă grijă să nu dai din casă. Să nu fii indiscret în legătură cu banii tai. Indiscreția poate să devină un laitmotiv al acestui weekend, pentru că și Soarele va intra în Casa a douăsprezecea, unde și Venus va face un careu cu Pluto. Așa că nu trebuie să spui picanterii din relațiile tale personale, dar nu fii curios nici de viața altora. 

Horoscop Astrosens de weekend. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur din Casa a zecea va face un careu cu Jupiter din Casa a șaptea. Asta înseamnă că nu prea te înțelegi cu partenerul. Tu vrei ceva, iar el altceva, ajungeți într-un punct în care orgoliul se inflamează și vrei să îi arați tu că ești mai bun. Sau invers. Singura soluție ar fi să faci și ce vrea el dar și ce vrei tu. 

Venus din Casa a unsprezecea va face careu cu Pluto din Casa a doua. Stai departe de tendința de a demonstra prietenilor prin anumite achiziții că ești și tu la fel ca ei. Nu te lăuda!

Chiron retrograd până pe 29 decembrie. Este momentul în care ne acceptăm și vindecăm rănile!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu amâna niciun proiect la locul de muncă! Pentru că de luni, Soarele intră în Casa a zecea, așa că vin alte proiecte și nu vei mai avea timp de nimic. De asemenea, trebuie să ai și mai multă grijă la călătorii. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai grijă în continuare la sectorul financiar. Nu uita nici că acest careu dintre Mercur și Jupiter s-ar putea să iți aducă anumite secrete ale oamenilor din jur, dar nu le folosi și nu profita de ele. Nu te lăsa nici tu descoperit în fata celorlalți.

Legătura dintre intrarea lui Uranus în Gemeni și anul universal 9. Numerologia anului 2025 ne forțează să o luăm de la capăt!

Pești/Ascendent în Pești

Mercur din Casa a șaptea va face un careu cu Jupiter așa că va fi greu cu toată lumea în acest weekend. Trebuie să îi asculți pe toți, dar nimeni nu te ascultă pe tine. Urmează câteva zile mai bune pentru liniște și pentru strategii.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?