Horoscop Anca Dimancea. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Captură ecran YouTube @WOWnewsKanalD
Captură ecran YouTube @WOWnewsKanalD

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc și Feng Shui, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru Luna de Câine. Iată care sunt previziunile!

Luna Câinelui se anunță a fi foarte tumultoasă, cu multe lucruri care vor ieși la suprafață, iar o destabilizare a pământului este posibilă. În același timp, această lună aduce multă independență. Această lună va dura până pe 1 noiembrie.

Șobolan

Este recomandată evitarea operațiilor sau a altor intervenții chirurgicale de orice fel, dacă sigur se poate amâna sau anula. Numai în cazuri de urgență maximă, desigur, medicul își va spune cuvântul. Șobolanii se pot aștepta și la o așa-zisă „îmbolnăvire a relațiilor", ceea ce înseamnă că trebuie să fie atenți la modul în care comunică, să nu judece lucrurile pripit și să aibă răbdare să asculte opinia celorlalți. Este important să întoarcă lucrurile pe toate fețele înainte de a lua o decizie bună pentru ei înșiși. Zilele nefavorabile sunt 21, 22 și 25 octombrie.

Bivol

Situația nu este complet roz în această lună, dar nici foarte rea. Bivolii trebuie să fie mai ascultători și în unele zile pot apărea afecțiuni mai vechi. Aceste afecțiuni îi vor reaminti că timpul trece și că trebuie să fie mai atenți la sănătate. Zilele nefavorabile sunt 22 și ziua de 25 octombrie.

Tigru

Luna câinelui este mai favorabilă, deoarece câinele este aliatul lor. Totuși, acest aliat îi face și mai justițiari și independenți. Ei trebuie să fie atenți la sănătate. Nu este recomandat să ridice greutăți sau să facă mișcări bruște în această lună, pentru a evita durerile articulare. Zilele mai puțin favorabile sunt 20 și 23 octombrie.

9 reguli Feng Shui de aplicat în octombrie pentru mai multă armonie în casă

Iepure

Iepurii sunt într-o lună foarte bună, deoarece luna câinelui este una de prieten secret pentru ei. În plan personal, nativii Iepure pot atrage dragostea și se bucură de carismă. Aceasta este o lună bună și pentru învățare și relații, iar oportunitățile sunt numeroase. Zilele nefavorabile pentru Iepuri sunt 19, 21 și 24 octombrie. 

Dragon

Este lună de ciocnire. Știm foarte bine că anul de Dragon, din păcate, nu a venit cu niște energii favorabile pentru nativi. Este pentru voi ultima lună mai proastă din an. Atenție tuturor celor care au avut poate anumite suferințe de natură fizică sau chiar psihică în acest an. Nativ Dragon, acum vin și se accentuează sau reapar. N-ar fi așa problemă dacă nu ar exista atâta pământ. Știți, ne deranjează în cazul lor. Ziua mai puțin favorabilă este 19.

Șarpe

Nativii Șarpe nu sunteți scutiți de probleme. Aveți grijă la sănătate și relații. Evitați excesele și consultați un medic dacă este necesar.Încercați să mențineți un ton calm în discuții și să evitați conflictele majore. Oferiți-vă timp pentru relaxare și evitarea surselor de stres. Zile nefavorabile sunt 17, 23 și 29 octombrie.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel