Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni zilnice 5 septembrie. Ce vești ne aduce astrologul DC News, Daniela Simulescu?

Youtube video image

Venus se întâlnește astăzi cu Lilith și cu Nodul Sud. Să ne amintim că Venus se află în semnul Balanței, unde se simte bine. Cine este Venus? Această planetă ne vorbește despre plăcere, frumusețe, feminitate, bani. Iar astăzi, Venus se întâlnește cu Lilith, căreia nu îi pasă absolut deloc ce își dorește societatea. Dacă Venus înglobează ce dorește societatea despre partea aceasta a femeii, Lilith este exact opusul. Este femeia care nu vrea să facă pe plac nimănui, este acea energie independentă.

După care, Venus se întâlnește și cu Nodul Sud. Nodul Sud discută despre karma, pedeapsă, dar și cu tiparele transgenerationale sau cu problemele nerezolvate cu care venim în această viață. Când Venus are aceste două întâlniri, s-ar putea ca zona amoroasă să aibă de suferit. Totuși, aceste aspecte pot să refacă și ideea de pace, de negociere. 

Cei cu marcaj de Balanță în astrogramă, pot avea o zi interesantă, dar și cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac și Capricorn.

Cu cât îl ignorăm mai mult pe Saturn, cu atât suferința crește. Iată ce lecții îți aduce Lordul Karmei, conform astrologiei!

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – BERBEC

Marte în Casa a patra te neliniștește, iar aspectele pe care le va face Venus în Casa a șaptea îți oferă tendința de a aștepta lucruri de la ceilalți. Dar nu se va întâmpla acest lucru. 

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024  – TAUR

Venus este guvernatoarea ta, se întâlnește cu Lilith și cu Nodul Sud. Mai este și în Casa a șasea, așa că nu ai stare deloc la locul de muncă. Te poți implica în tot felul de jocuri care nu își au rostul și pe care nu ți le-ai dorit. 

Dificultățile pe care le experimentezi atunci când îți lipsește un element din astrograma natală

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024– GEMENI

Teoretic, pentru tine, această zi este foarte bună pentru pasiune și un nivel de atracție debordant. De asemenea, poți avea mai multă încredere în tine și poți învăța să riști.

PATRU zodii care vor fi norocoase în luna septembrie. Sezonul Eclipselor vă priește!

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024– RAC

Este o zi foarte bună pentru a schimba ceva prin casă. Dar trebuie să fie ceva diferit de până acum, ceva ce alții nu au.

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024  – LEU

Ai un talent oratoric debordant. Nimeni nu te întrece astăzi când este vorba despre o dezbatere. Ești cel mai tare și cel mai convingător. 

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024– FECIOARĂ

Ai multe ispite pe plan financiar și trebuie să ai mare grijă să nu cheltui banii doar de dragul de a demonstra ceva. 

Adam Elenbaas, astrolog internațional: "În septembrie, avem o zodie care va fi asemenea șarpelui ce își înnoiește pielea!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel