Horoscop 5 septembrie 2024. Jocuri de seducție pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic 5 septembrie. Iată ce mesaje primesc ultimele șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

Astăzi, Venus se aliniază cu Lilith și Nodul Sud. E important să reținem că Venus se află în semnul Balanței, unde își găsește armonia. Ce simbolizează Venus? Este planeta care ne vorbește despre plăcere, frumusețe, feminitate și bani. Însă astăzi, Venus se intersectează cu Lilith, care sfidează așteptările sociale. Dacă Venus reflectă idealurile societății legate de feminitate, Lilith reprezintă opusul – energia femeii care refuză să se conformeze și își revendică independența.

Ulterior, Venus se întâlnește cu Nodul Sud, care aduce în discuție karma, lecțiile din trecut și tiparele transgeneraționale. Această întâlnire poate afecta relațiile amoroase, dar totodată poate aduce o ocazie de reconciliere și negociere.

Cei cu influențe puternice de Balanță în astrogramă, dar și cei cu semne cardinale: Berbec, Rac și Capricorn, pot trăi o zi plină de provocări interesante.

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – BALANȚĂ

Venus este în semnul tău, așa că trebuie să fii foarte atent la modul în care te îmbraci, la felul în care arăți și te manifești azi în lume. Pentru că Venus se întâlnește cu Lilith și cu Nodul Sud, s-ar putea să intri în niște jocuri de seducție, din care să câștigi ceva. 

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – SCORPION

Sunt multe fantezii în capul tău astăzi, dar trebuie să te menții cu picioarele pe pământ. Și să îți aduci aminte că una este concretul, altele sunt visele. 

Îți amintești ce ți s-a întâmplat în octombrie 2023? Toamna aceasta, capitolele neîncheiate de atunci vor reveni!

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru a obține ceva de la anturaj. Sau pentru a deveni mai vizibil, mai popular. O să găsești soluții rapid pentru asta. 

Evenimente fatidice pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vă așteaptă o perioadă plină de calamități!

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – CAPRICORN

Poate să pară o zi simplă, mai ales în ceea ce privește cariera. Însă azi ai face bine să fii mai îndrăzneț și să te bagi singur în seamă. Acolo unde simți că este cazul, dă o replică și arată ce poți. Tocmai ca să atragi atenția asupra celorlalți, ca să vadă ce poți.

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – VĂRSĂTOR

Este o zi bună pentru cei care călătoresc sau pleacă la drum, dar și pentru cei care au examene, dezbateri sau au pe cineva de convins.

Ce preferă fiecare zodie: căsătorie, întâlniri sau aventuri?

Horoscop 5 SEPTEMBRIE 2024 – PEȘTI

Promisiunile pe plan financiar trebuie făcute cu multă asumare. Dacă dai bani cu împrumut, dacă iei bani cu împrumut. Stai departe de indiscreții, nu-ți băga nasul unde nu îți fierbe oala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel