Horoscop 26 august - 1 septembrie. ZODIA atenționată de astre. ”Vreți să vă mințiți”/ VIDEO

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
pexels
EXCLUSIV
pexels

O zodie va avea o săptămână în care va crede că minciuna face situațiile mai ușor de acceptat. Dar este chiar așa? 

”Venus iese din semnul vostru, dar, înainte de asta, va face, bineînțeles, opoziția cu Neptun. Vreți să vă mințiți. Mercur își oprește retrogradarea în casa a 12-a. Noi, oamenii, câteodată, pentru că nu știm să gestionăm situații grele, căutăm mecanisme. Unul dintre acestea, este cel de a ne minți, de a ne nega ce s-a întâmplat. O perioadă e bun mecanismul, atenuează palma peste față, dar, pe termen lung, starea de negare, gândirea pozitivă e bună cu limite. Trebuie să aveți în vedere săptămâna aceasta că una e ce vă spuneți, alta e ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu mai căutați scuze altora. Când o faceți, încercați să vă găsiți și vouă scuze, dar vouă nu vă caută nimeni scuze. Când se întâmplă ceva cu o persoană dragă, nu încercați să-i găsiți scuze, să-i îndulciți situația. Trebuie să fie responsabili, să-și asume. Nu stați într-o stare de ”nu e atât de rău”. Vă faultați singuri, vă auto-sabotați. 

Mare grijă la sănătate. Aveți posibilitatea de a vă găsi specialistul care vă trebuie. Toamna vine cu multe lecții pe plan financiar, dar și cu lecții pe plan personal. Dacă relațiile nu trec la nivelul următor, nu e de bine” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre nativii FECIOARĂ, în cadrul horoscopului săptămânal 26 august - 1 septembrie, ce poate fi regăsit AICI

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară SEPTEMBRIE 2024

Pe data de 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul tău, iar pe 18 septembrie, o Lună Plină în Casa a șaptea, dar și o eclipsă. Așadar, va fi vorba despre "eu" versus "tu", mai ales în relația de cuplu. Pentru unii s-ar putea ca septembrie să vină ca o încununare a eforturilor pe plan personal, asta însemnând și trecerea la un alt nivel într-o relație, dar poate chiar și o despărțire. 

În același timp, trebuie să ai în vedere ceva. Mercur, guvernatorul tău, o să reintre în semnul tău pe data de 9 septembrie. De atunci, tu vei gândi mai clar și vei accepta ceea ce se întâmplă, vei deveni mai responsabil. Mai ales că Saturn este în continuare retrograd în Casa a șaptea a relațiilor și nu are rost să te mai joci, fiindcă timpul trece. Poate că renunți la basme și te gândești să îți împarți viața cu cineva compatibil, care să îți fie alături. Și dacă nu intri într-o relație sau nu te desparți luna viitoare, trebuie să îți schimbi abordarea vizavi de partener. În primul rând, trebuie să te schimbi tu pe tine. 

Ai nevoie de limite. Gândește-te bine până unde îl lași pe celalalt să te necăjească, să te supere, să te critice. Sau invers, poate tu faci ceva care îl deranjează pe partener sau ești prea intruziv și merită să te mai schimbi. Cel mai bine ar fi să comunici cu partenerul de viață și să îți dai seama ce nu merge. Nu lăsa timpul să treacă.

Citește și: Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Horoscop 2025 Fecioară

În primul rând, trebuie menționat faptul că Jupiter mai stă în Casa a zecea a carierei și a statutului până în luna iunie a anului 2025. Așa că, ești îndemnat de către astrolog să tragi cât se poate de tare, astfel încât să beneficiezi de o schimbare pe plan profesional până atunci. Citește aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel