Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Vezi mesajele astrelor pentru data de 25 iunie!

Astăzi nu avem un eveniment astrologic major de discutat. Luna își urmează traseul prin Vărsător, iar mâine, Mercur va forma un trigon cu Saturn. Toți ar trebui să fim mai calmi și mai pragmatici. Este un moment bun să ne conectăm cu propriile sentimente.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu ar strica să acorzi mai multe resurse pentru a-ți îmbunătăți locuința. Și nu facem referire doar la bani, ci și la timp, la cunoștințe. Sau pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia, fie că vorbim de cea cu care te-ai născut sau cea pe care ai format-o. 

Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este în Casa a doua și va face acest trigon cu Saturn din Casa a doua. Așa că astăzi, s-ar putea să fii foarte deștept pe plan financiar. Și nu doar cu banii tai, ci și cu bugetele sau resursele de la serviciu.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Leu/Ascendent în Leu

Asculți prea mult de ce zice gura lumii, ori te lași foarte mult influențat de anumite bârfe. Ești ușor de contaminat cu problemele celorlalți, dar ai și tendința de a trăi mai mult viețile lor. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai o perioadă nemaipomenită pe plan profesional, de aceea insistăm pe acest lucru. Mai ales că Saturn va retrograda în Casa a șasea, iar în Casa a zecea a carierei ai foarte multe planete. Așa că nu aștepta să pice din cer pe acest plan, ci apucă tu acea șansă. Să nu uiți că norocul vine și pentru cei care se arată dispuși să îl prindă.

Pluto retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță: "Din amator, devii profesionist!"

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Colegii sunt de mare ajutor pentru tine. Doar că trebuie să știi că ei nu sunt la dispoziția ta oricând și oricum. Dacă ți-au promis ajutorul, ți-l vor oferi, doar atunci când pot ei. Trebuie să te împaci cu acest lucru. Ai mai multă răbdare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna este în continuare în semnul tău, așa că nu îți prea convin multe lucruri. Ești obligat să fii foarte echilibrat pe plan emoțional. Și este foarte greu în această perioadă. Saturn, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare, așa că faci multe dar nu îți iese nimic, te blochezi și te enervezi. Vorbim despre maturizare și un soi de duritate interioară.

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii IULIE 2024. Zodiile cele mai avantajate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel