Horoscop 2025 Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce anul următor pentru nativii Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător!

Astrosens.ro împlinește trei ani! Cu această ocazie, avem un cadou pentru voi: previziunile anului 2025. De trei ani, ne bucurăm împreună de ceea ce ne aduc astrele. Chiar dacă uneori ne supără, mereu avem ceva de învățat. Suntem recunoscătoare că sunteți alături de noi și vă invităm să celebrăm această aniversare împreună!

Horoscop 2025 Vărsător/Ascendent în Vărsător

Începem cu un aspect important. Anul acesta, în noiembrie, Pluto se întoarce în semnul tău, unde va rămâne până în 2044. Pluto are darul de a transforma orice domeniu. La începutul anului 2025, îi va afecta mai mult pe cei care s-au născut în primele zile de Vărsător sau care au marcaj în primele grade ale acestui semn. Dar și ceilalți vor resimți influențele lui Pluto.

Daniela Simulescu îl compară pe Pluto cu un laser. Se duce în viața ta unde găsești un loc putred sau care nu mai funcționeză. Se asigură că elimină acel ceva care nu mai merge. 

Dacă la anul te trezești că nu mai anumiți prieteni, că nu te mai poți ocupa de anumite obiceiuri sau că nu mai crești la locul de muncă, să știi că este de bine. Nu trebuie să te sperii sau să te enervezi. 

Pluto se supără atunci când considerăm că suntem nelimitați din punctul de vedere al sănătății. Acesta provoacă și aduce extreme. Dacă până acum aveai o simplă durere de cap, aceasta va deveni îngrozitoare și va trebui să faci ceva. 

Alt dar al lui Pluto este de a transforma pe plan fizic. Te poți coafa sau machia diferit, slăbești sau te îngrași radical. Acestuia îi place să șocheze. Prin urmare, trebuie să ai grijă de fizic, de corp și de sănătate.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Jupiter se află în casa a cincea. Debordezi de creativitate și de încredere. Se întâmplă lucruri bune, dar nu extraordinare.Până în iunie, benefiezi de acest tranzit. Părerea astrologului este că vei beneficia și mai mult atunci când Saturn va ieși din casa a doua și se va due în casa a treia. Îți vei da seama cum poți să faci mai mulți bani și de unde mai poți obține niște resurse. 

Începând cu iunie 2025, Jupiter se duce în casa a șasea. Îi ajută pe cei care își doresc un nou loc de muncă și pe cei care au probleme de sănătate. Poți găsi medicii și remediile potrivite. Cu Jupiter în casa a șasea, nu vei mai avea timp să respiri din niciun punct de vedere. Vei avea foarte multe pe cap, dar o să și avansezi extraordinar de mult.

Între 7 iulie și 8 noiembrie, Uranus va intra în casa a cincea. Poți să mai faci un copil sau să îți găsești o pasiune care te obsedează. Chiar o poți transforma într-un stil de viață. Și zona amoroasă se poate schimba foarte mult. Dar va trebui să nu te lași păcălit de persoane carismatice care îți iau ochii. Ar putea să nu fie ceea ce trebuie. 

În perioada 2 martie-12 aprilie, Venus va retrograda. Există posibilitatea să te păcălești foarte ușor pe plan amoros.

Până ajungem în 2025, să vedem ce îți mai aduce anul 2024!

După cum ți-am zis deja, Jupiter se află în casa a cinciea. Însă trebuie să știi ceva. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, acesta vrea ca tu să te și distrezi. Ai nevoie să te bucuri, să mergi la evenimente și să iubești din toată inima. Până pe 15 noiembrie, Saturn, guvernatorul tău, este retrograd. În această perioadă, o să realizezi că nu îți trebuie mulți bani ca să trăiești din plin. În decembrie, Marte va retrograda în casa a șaptea a relațiilor. Acest aspect îți poat aduce conflicte și separări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel