Horoscop 2025 Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop anual 2025. Vezi care sunt previziunile pentru al doilea semn al zodiacului, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu.

ASTROSENS se pregătește să celebreze trei ani de existență! Este o mare bucurie pentru noi! Cu ocazia aniversării, îți prezentăm horoscopul pentru anul viitor, atât pentru fiecare zodie, cât și pentru ascendent, așa cum facem în fiecare an.

Horoscop 2025 Taur/Ascendent în Taur

Jupiter se află, pentru moment, la tine, în Casa a doua a banilor și a resurselor. Va rămâne acolo până pe 10 iunie 2025. Așadar, atenția se va duce pe zona financiară. O să îți dorești să îți crească salariul, să mai faci rost de încă o sursă de venit, pentru că, totodată, Jupiter are acest dar de a aduce și destul de multe cheltuieli. Mai ales unele la care nu te-ai fi gândit. 

Altfel spus, Jupiter îți și oferă bani și oportunități să îi faci, dar apoi vi le și ia înapoi. Te superi că vor veni niște cheltuieli, dar pentru unele o să ai banii necesari. Astrologul îți recomandă ca, până în vara anului viitor, să tragi cât poți tu de tare și să te asiguri că ai o creștere a veniturilor, precum și o strategie financiară, pentru că Jupiter în careu cu Saturn, pentru o bună perioadă de timp, îți cere să fii mai responsabil. Cu alte cuvinte, să reușești să îmbini și partea aceasta de răsfăț, dar și partea care ține de responsabilitate, de maturitate pe plan financiar. 

Pe urmă, trebuie să știi că Venus, guvernatoarea ta, retrogradează anul viitor, între 2 martie și 12 aprilie. Va retrograda din Casa a douăsprezecea în Casa a unsprezecea. Ce îți sugerează astrologul? La cumpăna dintre ani, o să îți faci planuri, o să îți pui rezoluții, dar sfatul Danielei Simulescu este să nu iți îndrepți atenția către acestea, ci să lași cel puțin prima parte a anului 2025 să te surprindă.

Dar trebuie să mai faci ceva important, să fii cât se poate de flexibil. Ai mare nevoie de acest lucru.

Retrogradarea lui Venus, mai ales în Casa a unsprezecea, îți dă peste cap din planuri. Mai ales pe cele pentru viitorul apropiat. Și dacă, la trecerea dintre ani, vei ciocni un pahar de șampanie și vei spune că anul următor o să faci asta și cealaltă, în martie-aprilie 2025, o să realizezi că tot ce ai promis în noaptea de 31 decembrie nu se poate îndeplini. 

Ca să nu ramai dezamăgit și supărat, mai bine ar fi să rămâi deschis. 

Această retrogradare a lui Venus este menită să te readucă puțin la varianta ta mai veche. Să te facă destul de conștient de cât ai progresat, sau, din contră, de cât ai involuat. Pentru că se poate și una și alta. Iar noi nu ne dăm seama de aceste lucruri decât când suntem puși față în față cu unele situații. Așadar, alegi cum ai făcut-o cu ani în urmă sau o faci diferit?

Este adevărat că ție, că nativ Taur, nu îți plac prea mult surprizele și schimbările, dar în 2025, trebuie să ții cont și de ele. 

Jupiter va intra în Casa a treia pe data de 10 iunie. Și te ajută enorm. Să faci mai mulți bani, folosind banii pe care i-ai făcut până atunci. Dar și să înveți lucruri noi cu banii pe care îi faci. Dacă îți dorești ca anul viitor să intri la o nouă facultate, să faci o altă școală, să te înscrii la un curs, va fi un moment perfect. Din vara anului viitor, ești extrem de susținut de astre. Sau poate îți dorești să pleci din țară!

Tranzitul lui Jupiter în Casa a treia este prielnic pentru cei care vor să plece din țară. Și cum Saturn și Neptun se vor duce în Casa a douăsprezecea între 25 martie și 1 septembrie, ai puterea să te dezrădăcinezi. 

Mulți nativi vor dori să călătorească și de plăcere. Este un tranzit bun și pentru asta, nu neapărat de luat bocceluța și de plecat în lume. 

În final, pentru că 2025 începe cu Marte retrograd, astrologul te îndeamnă să ai foarte mare grijă la certurile pe care le ai cu familia, cu partenerul. Nu te băga în conflicte doar de dragul orgoliului. 

Poți să vezi și următorul articol dedicat nativilor Taur: Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel