Horoscop 2025 Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ești nativ cu Soarele în Leu sau ai ascendent în Leu? Îți facem cadou horoscopul anului 2025, oferit de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

ASTROSENS se apropie de celebrarea a trei ani de activitate, iar noi suntem foarte entuziasmați de acest moment special! Cu ocazia aniversării, îți punem la dispoziție horoscopul pentru anul viitor, atât pentru fiecare zodie, cât și pentru ascendent, așa cum te-am obișnuit în fiecare an.

Horoscop 2025 Leu/Ascendent în Leu

Tu, ca nativ născut în această zodie, trebuie să tragi cât se poate de tare până în iunie anul viitor. Dar nu oricum, ci cu maximă tărie. Orice oportunitate care ți se arată trebuie să o prinzi din zbor, chiar dacă nu durează. Nici nu contează asta. De asemenea, orice nouă comunitate în care poți intra, te sfătuim să o faci. Merită măcar să intri, să vezi ce se întâmplă acolo, să cunoști cât mai mulți oameni noi.

Până în vara anului viitor, nu este o perioadă foarte bună să cauți situațiile în care totul este foarte concret, în care situațiile sunt foarte sigure. Ține cont de faptul că te poți confrunta cu situații vagi. Dar acestea nu sunt în detrimentul tău, ci din contră. Vorbim despre o perioadă în care navighezi, în care încerci să îți dai seama ce vrei și ce nu vrei. 

De ce tot discutăm despre iunie 2025? Pentru că în această lună de vară, Jupiter își va începe tranzitul în Casa a douăsprezecea. Și îți pregătește terenul pentru celalalt an, 2026, când Jupiter va intra în semnul tău. Cu alte cuvinte, trebuie să faci un pas în spate din vara anului viitor, să îți dai seama dacă mai trebuie să înveți ceva sau nu. Deoarece Saturn și Neptun se vor duce în Casa a noua, începând cu 25 martie și până pe 1 septembrie. Întâi intră Saturn, și apoi și Neptun. 

Așa că va fi nevoie să înveți ceva. Anul viitor, trebuie să îți dai seama că nu le știi tu pe toate. Astrologul îți recomandă să rămâi cu mintea deschisă, indiferent de vârsta pe care o ai. Chiar dacă ești la pensie sau ai o vârstă mai înaintată, întotdeauna ai șansa de a asimila ceva nou. Nu bate pasul pe loc. 

Cu Saturn și cu Neptun în Casa a noua, ai nevoie de idei creative pe partea de educație. Să zicem că ți-ai dorit toată viață să studiezi psihologie. Sau programare. Poate că sunt lucruri pe care ai vrut să le înveți și nu ai putut. Ori că nu te-au lăsat membrii familiei, ori că vremurile au fost de așa natură, ori că atunci, nevoile au fost altele și așa mai departe.

Așadar, vine o perioadă în care ar trebui să dai un pas în spate și să te preocupi de ceea ce îți dorești tu cu adevărat, oricât de ciudat sună asta. Ai foarte mare nevoie de acest lucru, dar la fel de mare nevoie să te lași și purtat de viață. Pentru că Uranus va intra în Casa a unsprezecea pe 7 iunie și vă rămâne acolo până pe 8 noiembrie. Și trebuie să nu mai depinzi de alții și nici de validarea lor. 

Din contră, trebuie să ai acces la cât mai multe persoane, la cât mai multe comunități, la anturaje. Trebuie să te extinzi. Dar nu trebuie să fii lider, ci să înveți de la toți. Să fii precum un burete. Îți trebuie discuții cu oameni deștepți.

Ai în vedere și acest articol: Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel