Horoscop 2025 Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop anual 2025. Iată recomandările și previziunile pentru anul viitor, care aparțin celui de-al treilea semn al zodiacului. Daniela Simulescu vine cu vești!

ASTROSENS se pregătește să marcheze trei ani de activitate! Suntem foarte entuziasmați de acest eveniment! Cu ocazia aniversării, îți oferim horoscopul pentru anul viitor, atât pentru fiecare zodie, cât și pentru ascendent, așa cum te-am obișnuit an de an.

Horoscop 2025 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în 2025, îl vei avea pe Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău. Au fost și lucruri bune, nu puteți să spuneți nu, însă, ținând cont de faptul că îl ai și pe Saturn în Casa a zecea, acest lucru a venit și cu destul de multe provocări și teste pe plan profesional sau în ceea ce privește statutul socio-profesional. Din iunie 2025, Jupiter se va duce în Casa a doua, ceea ce înseamnă că vei culege roadele eforturilor tale sau vei putea avea acces la alte oportunități, mai ales pe plan financiar.

După care, mai trebuie să reții ceva. Saturn și Neptun vor ieși din Casa a zecea pentru o scurtă perioadă și se vor duce în Casa a unsprezecea. Și dintr-o dată, vei avea dorința de a te lua mai în serios decât este cazul. Asta nu este neapărat un lucru rău, pentru că mulți dintre nativii Gemeni vor putea avansa.

Saturn te obligă să vrei mai multe de la tine când trece în Casa a unsprezecea. Vei dori multe și de la alții, dar nu vei primi de la ei până nu o să îți oferi tu ție. Iar Neptun te face să visezi mai mult. Să îți imaginezi mai mult. De exemplu, dacă până acum nu ți-ai fi căutat un loc de muncă într-un anumit domeniu sau într-o anumită companie, fiindcă te gândeai că nu ai posibilitatea sau că nu ți se pare că ești suficient de deștept, anul viitor vei reuși să faci asta, fără doar și poate.

Tot anul viitor, cu Saturn și cu Neptun în Casa a unsprezecea, să știi că și cercul tău de prieteni, anturajul, zona aceasta de social se va schimba destul de mult. Mai ales între luna martie și luna septembrie. Este adevărat că din toamna anului viitor, Saturn și Neptun se întorc în Casa a zecea a carierei și a statutului, așa că încă vei mai avea nevoie de puține teste, de puțin timp până când poți să ai cariera mult visată sau rolul mult dorit în societate, la care sperai de multă vreme.

De asemenea, anul va începe cu Marte retrograd în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Ceea ce înseamnă că da, îți vei da seama încă din primele zile ale lunii ianuarie 2025 că trebuie să se întâmple ceva, pentru că altfel nu se mai poate. Dar atenție, pentru că acest lucru va depinde doar de tine, nu va depinde de alții. Poate că tu ai făcut tot ce s-a putut, așa că este cazul să faci tu însuți o schimbare, un salt, să vrei mai mult pentru tine.

În final, Venus la un moment dat va retrograda din Casa a unsprezecea în Casa a zecea, între 2 martie și 12 aprilie. Așa că poți începe să lucrezi cu tine, să îți imaginezi cum ar fi să lucrezi într-un anumit loc. Trebuie să îndrăznești mai mult pentru tine. Iar pe plan relațional, să știi că și partenerul va trece prin niște schimbări pe plan profesional și financiar, așa că poate este cazul să stați de vorbă și să vă dați seama ce strategie financiară veți adopta în anul următor. 

Poți să ai în vedere și acest articol: Axa destin-karma pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni „Schimbă-te! Nu se învârte totul în jurul tău!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel