Horoscop 2025 Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ești nativ cu Soarele în Fecioară sau ai ascendent în acest semn de pământ? Îți oferim horoscopul anului 2025!

ASTROSENS se apropie de celebrarea a trei ani de activitate și suntem extrem de entuziasmați de acest moment special! Cu ocazia aniversării, îți oferim horoscopul pentru anul viitor, atât pentru fiecare zodie în parte, cât și pentru ascendent, așa cum te-am obișnuit în fiecare an.

Horoscop 2025 Fecioară/Ascendent în Fecioară

În primul rând, trebuie menționat faptul că Jupiter mai stă în Casa a zecea a carierei și a statutului până în luna iunie a anului 2025. Așa că, ești îndemnat de către astrolog să tragi cât se poate de tare, astfel încât să beneficiezi de o schimbare pe plan profesional până atunci. Pentru că din iunie, va intra în Casa a unsprezecea și îți va arăta roadele ultimelor eforturi. Iar Jupiter în Casa a unsprezecea îți spune că ai găsit un loc de muncă, ai un statut, un rol, ai ajuns într-un domeniu care îți place, însă acum este nevoie să te uiți altfel spre viață. 

Mai bine spus, ai nevoie să te uiți și la partea socială, și la cea personală, pentru că, să nu uitam, la începutul anului, încă îi vei mai  avea pe Saturn și pe Neptun în Casa a șaptea. Aceștia vor ieși pentru câteva luni, să te lase să respiri puțin pe plan personal, ca să nu te mai simți presat și tensionat, dar și împins de la spate. Tocmai ca să poți să iei niște decizii de unul singur. 

Dacă ești într-o legătură cu cineva și nu se întâmplă nimic, nu trebuie să mai tragi de timp. Așa că te gândești să treci și la următorul nivel, așa cum este firesc. Sau dacă te afli într-o relație în care nimic nu merge, deși ai tot tras, să fii capabil să iei și o decizie să te desparți, să îți dai mâna cu partenerul și să mergi mai departe. Să nu îți mai pierzi vremea. 

De asemenea, Venus va retrograda la tine din Casa a opta în Casa a șaptea, ceea ce înseamnă că te vei lovi de niște greșeli pe care le-ai făcut pe plan personal, tocmai ca să le poți corecta. Totodată, este posibil să se întoarcă anumiți parteneri din trecut, dar astrologul îți recomandă să nu bagi în seama acest lucru, să nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. Atunci când Venus retrogradează în Casa a șaptea, adesea nu îți mai place ceea ce ai acasă și ai mereu impresia că ești capabil să găsești tu ceva mai bun. Sau apare ceva și crezi că l-ai prins pe Dumnezeu de un picior, dar este doar la suprafață.

Anul viitor, trebuie să fii extrem de matur pe planul personal, al relațiilor.

În final, trebuie să ai în vedere și faptul că Uranus intră în Gemeni, iar asta s-ar putea să aducă mici zguduieli pe plan profesional. Mulți nativi Fecioară vor decide să lucreze pe cont propriu, iar alții vor alege cariere la care nu s-ar fi gândit niciodată. 

Îți recomandăm și următorul articol de pe Astrosens: Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel