Horoscop 2025 Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce anul următor pentru nativii Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

Astrosens.ro împlinește trei ani! Cu această ocazie, avem un cadou pentru voi: previziunile anului 2025. De trei ani, ne bucurăm împreună de ceea ce ne aduc astrele. Chiar dacă uneori ne supără, mereu avem ceva de învățat. Suntem recunoscătoare că sunteți alături de noi și vă invităm să celebrăm această aniversare împreună!

Horoscop 2025 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vorbim despre foarte multă muncă. Jupiter este în casa a șasea până în iunie anul viitor. Aduce multe proiecte, responsabilități și sarcini. Dar nu doar la serviciu, ci și când vine vorba de gospodărie sau relațiile administrative, vei fi luat pe sus.

În viața noastră, stresul este inevitabil. Acum depinde cum reușim să-l gestionăm și ce facem cu el. Nu trebuie să te bagi în proiecte doar ca să te stresezi suplimentar. Următorul careu dintre Jupiter și Saturn te ajută să îți dai seama până unde se poate. Este frumos să muncești și să arăți că ești implicat, dar trebuie să ai o limită. În plus, trebuie să îți și iasă ceva.

Cu Jupiter în casa a șasea, recomandarea Danielei Simulescu este să ai mare grijă de sănătate. Nu o neglija, chiar dacă este vorba doar despre o simplă durere de cap. Și relațiile cu colegii pot deveni ciudate de pe o zi pe alta. Nu trebuie să iei nimic personal.

Pentru o scurtă perioadă, Uranus va intra și el în casa a șasea. Dacă îți dorești mai multă flexibilitate sau mai multă independență la locul de muncă, acesta este momentul ideal.

După aceea, anul începe cu Marte retrograd în casa a șaptea. Iar pe 10 iunie, Jupiter se mută în casa a șaptea. Dacă prima parte a anului se axează pe zona profesională și sănătate, a doua parte a anului se concentrează pe partea relațională.

Horoscop Jupiter-Saturn. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

După ce îți dai seama că nu are rost să muncești în plus dacă nu îți cere nimeni, descoperi că ai două-trei ore libere și te decizi să cunoști pe cineva. Și dacă nu ești singur, poate îți dai seama că ți-ai neglijat partenerul.

În a doua parte a anului, cei singuri vor avea multe oportunități. Dar și cei care sunt într-o relație vor primi șansa să își vadă altfel partenerul și să facă lucruri memorabile.

Din punctul de vedere al astrologului, este un an bun pentru tine. Doar între martie și septembrie, cât timp Saturn va fi în casa a patra, relația cu familia ar putea suferi anumite modificări care ție nu îți convin.

Dar anul 2024 nu s-a terminat! Iată ce îți mai aduce!

Până pe 15 noiembrie, Saturn, guvernatorul tău, este în casa a treia. Această perioadă va fi marcată de un proces de maturizare și călire emoțională. Multe dintre credințele tale vor fi testate. O să devii mai zgârcit și mai selectiv când vine vorba de comunicare. Cu toate acestea, acest tranzit este bun dacă vrei să obții o diplomă. Cu Jupiter în casa a șasea, astrele îți recomandă să acorzi atenție și stilului de viață. Pluto, planeta transformărilor radicale, se va întoarce din nou în semnul tău, între 2 septembrie și 20 noiembrie, tocmai pentru a vedea dacă îți accepți limitele umane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel