Horoscop 2025 Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop anual 2025. Vrei să știi care sunt previziunile pentru primul semn al zodiacului? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, vine cu vești importante pentru acești nativi.

ASTROSENS urmează să împlinească trei ani de când a luat naștere! Mare, bucurie, mare! Așadar, cu ocazia aniversării celor trei ani de viață, îți aducem în atenție horoscopul anului viitor pentru fiecare zodie și ascendent, lucru pe care l-am făcut anual.

Horoscop 2025 Berbec/Ascendent în Berbec

Începem cu o propoziție interesantă: 2025 va fi un an memorabil pentru tine! Desigur, sunt mai multe detalii pe care tu va trebui să le ai în vedere. Dar o să îți spunem, pe scurt, ce te așteaptă, să știi cum să te pregătești pentru noul an ce va să vină. 

Cert este un lucru. Anul începe cu guvernatorul tău, Marte, retrograd. Va fi retrograd până pe 6 ianuarie 2025, însă efectele retrogradării se vor mai întinde și pe lunile februarie și martie. Să nu uităm că Marte a retrogradat din Leu în Rac. Își va începe retrogradarea în Casa a patra, pe urmă se duce din nou în Casa a cincea. Cu alte cuvinte, zona aceasta de familie și zona amoroasă în continuare vor trece prin schimbări. 

Unii dintre voi, la începutul anului 2025, își vor da seama dacă vor să se mute, dacă doresc să își facă o familie, dacă iau în calcul să revină la un partener, dacă își doresc copii sau dacă mai vor încă unul, pentru cei care au deja. 

Este adevărat că Berbecul are această tendință foarte ambițioasă, de a reuși foarte mult pe plan profesional, dar trebuie să știi că în anul 2025, vorbim foarte mult și despre o bază pe care tu trebuie să o construiești. Ai nevoie de o fundație serioasă, mai ales pe plan personal. 

De asemenea, anul următor, niște planete importante intră în semnul tău, chiar dacă pentru o scurtă durată. Este îndeajuns să te pună pe gânduri și suficient cât să pui o nouă cărămidă la fundația despre care tocmai am discutat. 

Pe 25 martie, Saturn intră în semnul tău. Va rămâne acolo până pe 1 septembrie. Este o perioadă suficientă ca tu să te maturizezi. Totodată, trebuie să recunoaștem că Saturn nu se află în semnul său preferat, cel al Berbecului. Pentru că își dorește foarte multă seriozitate, răbdare. Iar tu fix asta nu poți să ai, răbdare. 

Deci trebuie să îți dai seama de faptul că în această perioadă, vor apărea schimbări uluitoare în viața ta. Și aici trebuie să iei anumite decizii pe planul familiei sau nu numai. De asemenea, Saturn are darul acesta de a îmbătrâni pe cei mai tineri și de a-i întineri pe cei mai în vârstă. Are darul de a veni și cu niște probleme de sănătate din când în când, tocmai ca să îți arate anumite limite. Și cum va fi în Casa a douăsprezecea, ai face bine să te ții de prevenție. Indiferent de vârsta pe care o ai. 

Saturn vine și dorește să consolideze lucrurile, pentru că este serios, foarte responsabil. Să nu uităm că și Neptun va intra în semnul tău între 30 martie și 22 octombrie. 

Din câte observi, între 30 martie și 1 septembrie, tu îi ai alături pe Saturn și pe Neptun. Saturn este cel care pune limite, din toate punctele de vedere, iar Neptun este cel care le distruge. Cumva, tu în perioada aceasta, vei trece prin destul de multe evenimente. Sau mai ales cei care s-au născut în primele zile ale acestui semn sau dacă ai planetele în primele grade ale Berbecului. Vei trece prin niște schimbări uluitoare, dar și prin unele care te pot frustra, pentru că Saturn aduce reziliență, iar Neptun aduce confuzie. Și când acestea două se îmbină, nici tu nu știi ce mai vrei.

Exact atunci când vrei să treci la următorul nivel, te vei regăsi într-o dilemă. Saturn te ajută să construiești ceva, iar Neptun vine și te face să visezi mai mult. Chiar dacă te maturizezi, vei îndrăzni ceea ce nu ai făcut niciodată. Poate să devii mai independent, să riști puțin. 

Venus va retrograda anul viitor în semnul tău, de pe 2 martie, până pe 12 aprilie. Ce trebuie să reții tu? Relațiile, mai ales cele amoroase, vor fi destul de testate. Pe Venus retrograd, se pot întoarce parteneri în viața ta, ai impresia că mai merită o șansă, dar nimic mai fals. Nu merită o altă șansă. Sau apar oameni noi și ți se pare că ai întâlnit omul vieții tale, însă vei realiza că nu este așa, după ce Venus termină retrogradarea. Relațiile blazate vor fi cele mai testate. 

Jupiter, Marele Benefic, intră pe 10 iunie în Casa a patra, o casă ce vorbește despre familie, rădăcini, atașamente. Mulți dintre voi își vor dori să își cumpere o casă, să se mute, să plece din țară ori să se întoarcă în țară. Familia poate să crească ori poate trece prin diferite evenimente. Jupiter nu aduce doar oportunități, ci vine și cu oameni dragi care trec prin probleme de sănătate.

Așadar, 2025 pune accentul pe viață personală, așa că ai face bine ca încă de pe acum, să îți faci ordine în tot ceea ce înseamnă zona profesională. 

Citește și: Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel