Horoscop 2025 Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce anul următor pentru nativii Balanță și cei cu Ascendent în Balanță!

Horoscop 2025 Balanță/Ascendent în Balanță!

În 2025, vor avea loc două retrogradări foarte importante pentru tine.

În primul rând, chiar de la 1 ianuarie, Marte va fi retrograd în casa a zecea, cea a carierei. Mulți dintre voi va trebui să vă refaceți strategia pe plan profesional. Poate fi vorba despre anumite conflicte cu șefii sau despre un moment în care îți dai seama că ai niște limite. Toate acestea îți pot da de gândit. Aceasta poate însemna să îți schimbi domeniul în care activezi, locul de muncă sau să avansezi. Dar totul va fi cu cântec, deloc simplu. Când un an începe cu Marte retrograd în casa a zecea, celelalte luni vor fi destul de tensionate. Marte are darul de a te grăbi și îi place să te scoată din zona de confort. Va trebui să ai inițiativă, adică să nu mai aștepți momentul potrivit pentru ca ceva să se întâmple.

Nu doar Marte retrogradează, ci și Venus, guvernatoarea ta. Ea retrogradează din casa a șaptea în casa a șasea. Prin urmare, afectează atât partea profesională, cât și pe cea relațională. Va trebui să ai mare grijă la persoanele cu care te asociezi, fie că sunt posibili parteneri, fie colegii de la locul de muncă. În anul următor, trebuie să înveți să fii mult mai obiectiv și să nu mai construiești relații personale cu oamenii de la locul de muncă.

Retrogradarea lui Venus în casa a șaptea va începe pe 2 martie. Pe plan relațional, lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dorit. Dacă ai luat niște decizii greșite în trecut, acum va trebui să revii asupra lor.

Lilith/Luna Neagră în Balanță până în martie 2025. Perspectiva noastră devine îndrăzneață!

Pe 12 aprilie, retrogradarea lui Venus se va termina în casa a șasea. Pe plan profesional, vei avea atât probleme, cât și soluții.

Pe 10 iunie, Jupiter va intra în casa a zecea. Aduce foarte multe oportunități pe plan profesional. Poate că, dintr-o dată, relația cu șefii se va îmbunătăți sau vei găsi locul de muncă mult dorit. Cu toate acestea, este necesar să îți faci temele din timp, să înveți și să te liniștești.

În 2025, trebuie să îți găsești prioritățile, conform Danielei Simulescu. Trebuie să fii foarte matur. Între 25 martie și 1 septembrie, Saturn va intra în casa a șaptea. Nu vei avea cele mai mari șanse pe plan relațional. Până atunci, ar fi bine să îți concentrezi energia în domeniul profesional.

Dar anul 2024 nu s-a terminat! Așadar, hai să ne amintim puțin ce se întâmplă până la finalul acestuia.

Nu uita că pe 29 iunie, Lilith și-a început tranzitul în semnul tău. Până în martie 2025, te va provoca serios. Vei încerca să devii mult mai independent, nonconformist și să te detașezi de cerințele societății. Poți deveni mult prea rebel, chiar și pentru gusturile tale. Îl avem și pe Jupiter în casa a noua, care îți dă apă la moară. Vei dovedi că ai mai multă încredere în tine și în ceea ce știi. Nu vei mai avea nevoie de validarea celorlalți. Vor fi favorizați cei care călătoresc, încep o nouă școală sau vor să se mute dintr-o țară în alta. Până pe 15 noiembrie, Saturn va fi retrograd în casa a șaptea, ceea ce poate aduce provocări la serviciu și în ceea ce privește sănătatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel