Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase nativi din zodiac?

Youtube video image

În weekendul care tocmai a trecut, am resimțit influența trigonului dintre Jupiter și Venus, care își păstrează efectul și astăzi, așa că este posibil să începem săptămâna cu un entuziasm debordant. Totuși, să nu uităm că Marte se apropie de un careu cu Nodurile Lunare, fiind puternic activat.

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Horoscop 16 SEPTEMBRIE 2024 – BALANȚĂ

Cum Venus, guvernatoarea ta, este în continuare în trigon cu Jupiter, am putea să spunem că este o zi bună. De asemenea, este una dintre acele zile în care ar trebui să vezi jumătatea plină a paharului. Când vei face asta, vei vedea că și viața va fi generoasă cu tine. 

Horoscop 16 SEPTEMBRIE 2024 – SCORPION

Eclipsa care se va petrece peste câteva zile va avea loc în Casa a cincea. Așadar, ție ți-ar prii să fii mai atent la poveștile pe care le ai în cap, mai ales în zona amoroasă.Nu trebuie să te îndrăgostești de dragoste și să nu crezi că viața este un roman sau ceva din filmele de dragoste. De altfel, ar trebui să fii mai mult cu picioarele pe pământ. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Horoscop 16 SEPTEMBRIE 2024 – SĂGETĂTOR

Astrologul îți recomandă să stai departe de cheltuieli absurde, dar și de o generozitate pe care o menții doar ca să demonstrezi ceva oamenilor din jurul tău. 

Horoscop 16 SEPTEMBRIE 2024 – CAPRICORN

Marte este în Casa a șaptea, în careu cu Nodurile Lunare. Deci, îți dorești să împaci pe toată lumea, dar nu prea iti merge să faci asta. În consecință, te vei supără pe toată lumea. Ar fi bine, însă, să te superi pe tine mai întâi, că să îți poți da seama de unde îți vine această tendință. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Horoscop 16 SEPTEMBRIE 2024 – VĂRSĂTOR

Ai mare grijă la bani, precum și la relațiile pe care le ai cu colegii în perioada aceasta. Ai face bine și să nu fii competitiv acolo unde nu este cazul. Astrologul te îndeamnă ca zilele acestea, să fii mai împăciuitor, dar și mai atent la ceea ce ai de făcut la locul de muncă. 

Horoscop 16 SEPTEMBRIE 2024 – PEȘTI

Te apropii cu pași repezi de o Lună Plină în semnul tău, de conjuncția Lunii cu Neptun. Așadar, vei fi pe un norișor zilele acestea și cu greu vei coborî de acolo. Dacă ne gândim și la aspectele acestor zile, va fi dificil, dacă nu imposibil, să accepți și părerile celorlalți. Cu alte cuvinte, o să fii destul de încăpățânat în perioada următoare. 

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel