Horoscop 16-20 octombrie Camelia Pătrășcanu. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Captura Youtube @Canal33
Captura Youtube @Canal33

Horoscop săptămânii Canal 33. Ce previziuni aduce astrologul Camelia Pătrășcanu?

Iată ce ne așteaptă zilele următoare!

Berbec

Miercuri și joi sunt foarte energici, foarte intuitivi, știu ce au de făcut sau ce nu au de făcut. Luna Plină de joi poate aduce mici tensiuni și îngrijorări legate de relații: cum să pună problema, cum să fie mai bine. În privința banilor, însă, au niște idei absolut grozave, mai ales sâmbătă.

Taur

Miercuri și joi cad pe gânduri, având nevoie să analizeze sarcinile pe care le au de rezolvat și dificultățile pe care le întâmpină. Sănătatea este o temă pe care o analizează în aceste două zile, însă ziua de sâmbătă aduce mai ales curajul de a înfrunta anumite situații sau de a lua decizii intuitive, bazate pe simțurile lor, care nu îi înșală și sunt foarte bune, ducând la succes.

Gemeni

Miercuri și joi, atenție la prieteni și cu cine împărțiți spațiul, deoarece nu toată lumea este binevoitoare. În weekend, și mai ales sâmbătă și duminică, zile minunate dacă stați cu voi, vă încărcați bateriile și mergeți doar în locurile unde știți că vă este bine.

Rac

Miercuri și joi pot lua decizii mari, chiar dacă sunt supărătoare. Ele sunt totuși sănătoase și Racii iau atitudine, chiar și în fața persoanelor cu autoritate. În weekend, au nevoie de prieteni. Îi găsesc și se simt foarte bine.

Leu

Atenție la drumuri, mai ales miercuri și joi, când luna plină poate aduce neatenție. Sâmbătă și duminică fac doar acele lucruri care sunt necesare.

Fecioară

Întâlnesc oameni binevoitori, care le văd în profunzime și răspund foarte bine la calitățile lor. Primesc complimente, suport și ajutor, și se bucură de lucrul acesta. Poate chiar cineva le impulsionează să meargă mai departe, iar asta se întâmplă sâmbătă, o zi care poate dicta viitorul.

Etalare TAROT octombrie 2024 Lamia. Zodia care nu mai trăiește în iluziile acestei lumi

Balanță

Miercuri și joi sunt zile relaționale destul de supărătoare, mai ales joi, fiindcă sunt mai receptive la refuzuri sau la disonanțe cu ceilalți. Totuși, cu calm, lucrurile se pot explica și pot avea surprize plăcute sâmbătă.

Scorpion

Miercuri și joi, atenție la locul de muncă și la obiecte ascuțite sau electrice, mai ales joi, când Luna Plină poate aduce neatenție și accidentări. Sâmbătă, au parte de o surpriză frumoasă cu partenerul.

Săgetător

Miercuri și joi sunt activi, însă aspectele tensionate, mai ales Luna Plină, îi fac sensibili și orgolioși, simțind că onoarea lor este atinsă, deși nu este neapărat așa. Se lămuresc abia spre finalul săptămânii.

Capricorn

Miercuri și joi trebuie să cadă de acord în casă, mai ales dacă este vorba de acțiuni care afectează partenerul sau familia. Trebuie să fie foarte atenți la cum pun problema. Sâmbătă este o zi minunată de distracție și voie bună.

Horoscop Acvaria. Zodia care se luptă din răsputeri pentru a câștiga

Vărsător

Miercuri și joi trebuie să fie atenți la drumuri și la ce spun, mai ales joi, când luna plină le poate afecta emoțiile. În familie, sâmbătă este o zi foarte frumoasă.

Pești

Miercuri și joi, atenție la bani și la cheltuieli, dar pentru vineri și sâmbătă aspectele sunt foarte bune, cu vizite fructuoase și întâlniri frumoase. Sâmbătă, au parte de o experiență inedită, care le bucură sufletul.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel