Horoscop 12 septembrie 2024. Zodia care va face ravagii în conturi

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. La ce trebuie să fie atente următoarele zodii?

Youtube video image

Astăzi avem două aspecte astrale semnificative. Primul este un sextil între Mercur și Marte, care ne oferă curajul de a ne exprima ideile într-un mod constructiv și benefic pentru ceilalți. Al doilea este un careu între Soare și Jupiter, care poate aduce un exces de încredere, tendința de a căuta scurtături și iluzia că suntem invincibili. Din acest motiv, e important să fim foarte atenți.

Munca de Sisif pentru fiecare zodie. Provocări nesfârșite în funcție de semnul zodiacal

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – BALANȚĂ

Odihna este foarte importantă pentru tine. Când nu îți iese un proiect, nu mai trage de el și lasă și odihna să își facă treaba. Ai nevoie de o pauză, de relaxare. Dacă simți astăzi că nu găsești nicio soluție, ai face bine să iei un moment de respiro.

Horoscopul lunii octombrie pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. Recomandări și sfaturi utile

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – SCORPION

Când întâlnești în jurul tău oameni cu care te înțelegi perfect și simți că ai o conexiune magică cu ei, azi, ai face bine să îți pui întrebări dacă se întâmplă asta. Fii mai rezervat azi, pentru că este posibil să te lași atras de un exterior, fără să știi ce se află în interior, de fapt, mai ales în anturaj și în comunitatea din care faci parte. 

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – SĂGETĂTOR

În această perioadă, ai face bine să nu lași pe nimeni să îți spună ce să faci. Nu fii nici foarte autoritar cu alții, dar nu îi lăsa nici pe alții să îți dicteze viata. Și cu șefii ar trebui să abordezi o altfel de atitudine. Careul dintre Soare și Jupiter te poate ajuta când este vorba de a negocia pentru tine, de a cere beneficii și de a îndrăzni mai mult. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii septembrie 2024. Zodiile dezavantajate de astre

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – CAPRICORN

Nu este ziua potrivită ca să arați cât de deștept ești ori să le arăți celorlalți că știi să faci lucrurile mai bine ca ei. În schimb, este o zi în care trebuie să te arăți mai dispus să înveți. Această atitudine o să te ajute enorm.

Axa destin-karma pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Vei trece prin evenimente extreme legate de carieră.”

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – VĂRSĂTOR

Din punct de vedere financiar, trebuie să ai mare grijă. Nu intra în situații dificile, pentru că nu poți da lovitura în perioada aceasta. S-ar putea să faci ravagii în buzunare! Ai aspecte bune pentru călătorii.

Mercur în Fecioară, până pe 27 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – PEȘTI

Ești într-o permanentă competiție cu partenerul, mai ales că unul vrea ceva și celalalt, altceva. Pentru cei singuri, s-ar putea să fie un moment în care să aibă tendința de a se arunca, de a se grăbi. Însă puțin pragmatism nu strică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel