Horoscop 12 septembrie 2024. Zodia care una spune și alta face

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
EXCLUSIV
Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Previziuni zilnice 12 septembrie. Ce ne aduc astrele?

Youtube video image

Astăzi avem două evenimente care se petrec la grad perfect. Un sextil între Mercur și Marte, deci avem curaj să ne expunem ideile într-un mod cât mai util și folositor celorlalți, precum și un careu între Soare și Jupiter, care poate să vină cu un exces de zel, cu dorința de a căuta scurtături, dar și cu senzația că nu ne prinde nimeni. Așa că trebuie să avem foarte mare grijă. 

Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024 – BERBEC

Astăzi vrei să fii perfect la locul de muncă. Dar nu o să îți iasă, așa că ai face bine să eviți orice exces de zel. Dacă apare un proiect, dar nu este al tău, nu te ocupa tu de el și nu încerca să le arăți tu celorlalți cum se face treaba, pentru că s-ar putea să îți creezi invidii. 

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024  – TAUR

Ce este mult strică! În alimentație, în zona amoroasă, în zona de plăceri. Cumva, trebuie să găsești un punct de echilibru astăzi, în absolut orice.

Cum să atragi și să păstrezi iubirea prin Feng Shui și astrologie chineză? Soluții de la specialiști!

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024– GEMENI

Ambele aspecte astrale de astăzi te vizează. Una este ce spui și alta ce faci. Dacă oamenii te percep a fi sigur și stabil pe tine, în momentul în care te văd trecând la fapte, s-ar putea să aibă o surpriză și să își dea seama că nu prea știi ce vrei de fapt. Încearcă să te ponderezi și să te cizelezi puțin astăzi.

Luna Plină din Pești aduce un punct de cotitură MAJOR pentru PATRU zodii. Va fi mult haos!

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024– RAC

Trebuie să ai grijă la expresia "a da de unde nu ai". Unde nu este, nu te chinui, mai ales pentru alții. Poate că ești obosit și vine cineva să te roage să te ocupi de un proiect, dar tu nu ai timp și energie să te ocupi de ale tale, mai ales de ale altora. Învață să pui limite.

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024  – LEU

Ai vrea să impresionezi și să te lauzi la toată lumea, însă nu este momentul potrivit acum. Evită cheltuielile făcute doar ca să îi impresionezi pe apropiați sau pe prieteni. De asemenea, evită excesul de zel astăzi, mai ales în ceea ce privește abilitățile tale. Trebuie să le folosești într-un mod cât mai isteț.

Cum afli traumele prin care vei trece dacă ții cont de harta nașterii? Astrograma îți poate arăta drumul spre vindecare!

Horoscop 12 SEPTEMBRIE 2024– FECIOARĂ

Și zodia ta este afectată de ambele aspecte care se petrec azi, dar în special de careul dintre Soare și Jupiter. Deși nu sună foarte bine, pe tine poate să te ajute azi. Dacă pe alții excesul de zel nu îi duce într-o zonă plăcută, pe tine s-ar putea să te ajute să ieși din zona de confort. Și chiar ai nevoie! Ai tupeu azi și îți face bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel