Horoscop 11 septembrie 2024. Zodia care va înțelege că banii nu sunt totul

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Iată previziunile pentru primele șase semne din zodiac!

Youtube video image

În perioada următoare, Mercur se apropie de un sextil cu Marte, Soarele va face un careu cu Jupiter, Venus un trigon cu Jupiter, iar Marte va face un careu cu Nodurile Lunare. Cu alte cuvinte, peste tot în jurul nostru, s-ar putea să avem de-a face cu situații în care nu suntem implicați în mod direct, dar pe care s-ar putea să le adoptăm sau de care să ne contaminăm. Dacă vezi că cineva se ceartă, imediat preiei și tu acea stare și te cerți cu apropiații. 

Ce este Eclipsa de Lună? Explicații științifice pe înțelesul tuturor și mituri incredibile despre acest fenomen

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – BERBEC

Cumva, tu nu ai stare. Faptul că Marte este în Casa a patra și se apropie de un careu cu Nodurile Lunare, te face să vrei să fii primul și la serviciu, dar și acasă. Însă, o să îți dai seama la un moment dat că nu poți să le ai pe toate.

Horoscop octombrie pentru Rac, Leu și Fecioară. Ce îi așteaptă, potrivit unui astrolog internațional?

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024  – TAUR

Ne bucurăm de faptul că Venus se apropie de un trigon cu Jupiter, mai ales că acest lucru te va ajuta foarte mult la serviciu, dar și în negocierile pe care le vei avea. 

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024– GEMENI

După ce Mercur și-a schimbat semnul, ți-ai mutat și tu atenția. Ai capacitatea să mergi într-o altă zonă. Ce îți recomandă astrologul să faci în perioada aceasta? Să îmbini partea rațională cu intuiția. Pentru că și ea are rostul ei și nu trebuie să te uiți doar la ceea ce este concret. Mai dă-ți voie să și simți câte ceva. 

Divorțul în astrogramă. Cum îți poți da seama dacă vei trece prin asta, dacă te căsătorești târziu sau deloc?

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024– RAC

În momentul în care vrei ca lucrurile să funcționeze în familie așa cum ai visat sau așa cum speri, vei fi nevoit să faci și tu, la rândul tău, anumite compromisuri. Cu alte cuvinte, trebuie să mai lași de la tine. Nu să te lași să fii umilit, ci mai degrabă, să fii mai înțelept decât alți oameni. 

Înțelepciunea Racului. Filosofie bazată pe lecții de empatie și dragoste pentru familie

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024  – LEU

Pentru că ne apropiem de careul dintre Soare, care este guvernatorul tău și Jupiter, astrologul îți atrage atenția asupra unui lucru. Tu nu trebuie să cheltuiești să faci pe placul nimănui. Nu trebuie să arunci cu banii în stânga și în dreapta ca să obții iubirea celorlalți. De asemenea, încearcă să nu pui egal între valoarea ta și salariu sau între ce meriți tu și cât câștigi. Dacă câștigi mai puțin, să zicem, nu trebuie să te poziționezi pe o treaptă inferioară față de ceilalți. Încearcă să conștientizezi că nu este totul despre bani.

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024– FECIOARĂ

Le-ai face pe toate! Ai vrea să corectezi totul în jurul tău, să vindeci pe toată lumea, să găsești soluții la toate problemele, dar nu ai cum să faci asta. Este foarte frumos că ai energie și că vrei să te implici, dar cel mai bine ar fi să canalizezi aceste lucruri în zone care îți priesc.

Emoții de toamnă în farfurie. CINCI preparate care îți încălzesc sufletul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel