Horoscop 11 septembrie 2024. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pe cioara de pe gard

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Ce mesaje ne aduc astrele?

Youtube video image

În perioada următoare, Mercur formează un sextil cu Marte, Soarele intră într-un careu cu Jupiter, Venus se află într-un trigon cu Jupiter, iar Marte formează un careu cu Nodurile Lunare. Această dinamică astrologică poate aduce în jurul nostru situații care, deși nu ne implică direct, ne pot influența emoțional sau comportamental. E posibil să preluăm stările celor din jur, chiar dacă nu avem un rol activ în acele conflicte. De exemplu, dacă observi o ceartă, poți ajunge să absorbi acea energie și să o alegi în relațiile cu cei apropiați.

Horoscop 11 septembrie 2024. Zodia care va înțelege că banii nu sunt totul

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – BALANȚĂ

Orice exces de zel nu îți priește. Stai departe de oamenii care îți promit marea cu sarea și nu fac nimic, dar stai și tu departe de a face tot felul de promisiuni de care nu te poți ocupa. 

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – SCORPION

Acum vrei ceva, iar apoi te răzgândești și dorești altceva. Iar oamenii din jur nu știu pur și simplu ce să mai creadă. Fă tot posibilul să găsești exact ce îți dorești, astfel încât să nu îi lansezi pe toți pe niște piste false. 

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – SĂGETĂTOR

Din punct de vedere profesional, tu ai foarte multe oportunități. Dar depinde doar de tine cum le îmbrățișezi și cum profiți de ele. Nu te victimiza și nu încerca să le spui celorlalți că tu nu meriți șansa respectivă și că nu ai făcut nimic deosebit să o primești. Tot ce oferă Universul trebuie să prinzi cu brațele deschise. 

Cu cine este compatibil Săgetătorul? Următorii nativi îi fac inima să zburde!

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – CAPRICORN

Și tu, din punct de vedere profesional, sau în ceea ce privește statutul tău sau rolul tău în societate, imaginea pe care o ai, ai mari șanse. Astrologul îți sugerează următoarele: haina îl face pe om! Și când ne referim la haine, nu discutăm doar la bluza pe care o porți, dar și la atitudinea cu care porți haina respectivă. Ai nevoie și de partea aceasta superficială, ca să reușești.

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – VĂRSĂTOR

Trebuie să ai foarte mare grijă la tot ceea ce înseamnă bani. Banii tăi sau banii altora. La resursele pe care le ai. Încearcă să nu dai un preț mai mare pe ceva ce nu merită. Nu te lăsa influențat de absolut nimeni din jurul tău. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Horoscop 11 SEPTEMBRIE 2024 – PEȘTI

Fii foarte atent să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Ai grija să nu te lași păcălit și influențat de oamenii care la suprafață sunt minunați, dar dincolo de asta, se ascund alte atitudini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel