Horoscop 10 septembrie 2024. Zodia cu mult stres și agitație la locul de muncă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic 10 septembrie. Prin ce vor trece ultimele șase semne ale zodiacului?

Youtube video image

Ieri, Mercur a intrat în zodia Fecioarei, influențându-ne să devenim mai organizați, mai eficienți și mai prudenți din punct de vedere financiar. De asemenea, Marte se pregătește să formeze un careu cu Nodurile Lunare, ceea ce aduce o anumită tensiune și iritabilitate în aer. Cum Marte este în Rac, putem observa tendințe de victimizare și o înclinație spre a-i învinui constant pe ceilalți.

Horoscop 10 septembrie 2024. Zodia care poate să cadă într-o capcană

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – BALANȚĂ

Să știi că Marte te face destul de curajos pe plan profesional, așa că nu ar fi exclus să te cerți cu șefii, ori cu colegii sau că vei aborda o altfel de atitudine la locul de muncă. Cei care își doresc un nou loc de muncă și merg la un interviu de angajare, astrologul le recomandă să se vândă cât mai bine. 

Marte împinge o zodie de apă la extreme! Cine nu își va putea controla furia?

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – SCORPION

Marte este în Casa a noua, în careu cu Nodurile care se afla pe axa 6-12. Încearcă să nu te pui nici pe o poziție de inferioritate, dar nici pe una de superioritate față de oamenii cu care interacționezi în proiectele importante. Rămâi la un nivel de egalitate cu toată lumea și abordează persoanele într-un fel cât mai cordial.

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – SĂGETĂTOR

Întreaga configurație astrologică a săptămânii îți aduce un pic de exces de zel. Iar tu știi foarte bine ce înseamnă asta. După weekendul trecut, în care lucrurile nu au mers așa cum ți-ai fi dorit, urmează câteva zile în care s-ar putea să debordezi, să fii agitat. Astrologul îți sugerează să faci tot posibilul să nu te lași angrenat în unele situații care ție nu îți priesc. Fii mai deștept și mai pragmatic.

Filosofia zodiei Săgetător. O incursiune în libertatea și cunoașterea specifice acestui semn

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – CAPRICORN

Partenerul vrea foarte mult și nu prea îți ascultă și ție cerințele. Trebuie să înțelegi că depinde doar de tine cum vei gestiona toată această situație. Dar nu îl lăsa doar pe el să decidă ceva, ci implică-te și trage cu dinții până când îl faci să te audă și să te și asculte. 

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – VĂRSĂTOR

Pot fi niște conflicte la locul de muncă, dar apare și destul de mult stres. Astrologul îți recomandă următoarele: unde simți că nu poți duce, nu te chinui. Fă un pas în spate, trebuie să îți vezi de proiectele tale și să nu încerci să te implici în ale altora. Este acea perioadă în care, dacă ți se cere ajutorul, nu trebuie să ajuți fără să primești ceva în schimb. Pentru că altfel, vei rămâne cu destul de multe frustrări.

Calendar astrologic 9-15 septembrie 2024: Trigon Venus-Jupiter

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – PEȘTI

Ție îți priește această perioadă. Marte este în Casa a cincea, va face un trigon cu Saturn, este un pic de exces de zel și în ceea ce te privește, dar după un weekend mai neplăcut, trebuie să vină niște zile în care ar trebui să te bucuri și să îndrăznești mai mult. În orice domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel