Horoscop 10 septembrie 2024. Zodia care poate să cadă într-o capcană

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni zilnice 10 septembrie. Iată veștile oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Youtube video image

Ieri, Mercur a intrat în semnul Fecioarei. Acest tranzit ne ajută să fim mai eficienți, mai dornici de organizare și chiar mai cumpătați pe plan financiar. Îți amintim și faptul că Marte se apropie de un careu cu Nodurile Lunare. Când se întâmplă asta, în atmosferă este un soi de tensiune și irascibilitate. Și cum Marte este în Rac, vom observa și multă victimizare, dar și o acuzare permanentă a celorlalți. 

Mercur în Fecioară, până pe 27 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024 – BERBEC

Încearcă să nu te lași influențat de ceea ce se întâmplă în jurul tău și să nu iei nimic personal. Dacă faci asta, va fi o mare capcană pentru tine. 

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024  – TAUR

Vorbele pe care le zici nu pot fi șterse. Odată spuse, în grabă sau la furie, s-ar putea să îi afecteze foarte mult pe cei din jurul tău, iar tu, chiar dacă nu ți-ai dorit asta, înseamnă că nu ai știut să îți gestionezi anumite stări. Ar fi cazul să stai mai mult de vorbă cu tine însuți. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii septembrie 2024. Zodiile dezavantajate de astre

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024– GEMENI

Dacă te simți presat să faci anumite cheltuieli, spune acest lucru. Nu lăsa să treacă timpul fără să pui limite. Dacă nu pui limite, s-ar putea ca pe urmă să îți fie foarte greu să corectezi greșelile făcute. Cu alte cuvinte, nu te lăsa influențat de nimeni să faci cheltuieli. 

Previziuni astrale luna OCTOMBRIE pentru Berbec, Taur și Gemeni. Ce le pregătesc astrele?

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024– RAC

Îți dai seama că Marte este în semnul tău, te împinge de la spate, te face și foarte nerăbdător, dar, în același timp, destul de furios. Încearcă să nu te comporți precum un copil. Un tantrum la un copil mai merge, dar la un adult, nu prea. 

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024  – LEU

Ideea că are cineva ceva cu tine să știi că este doar în capul tău. S-ar putea să te lași influențat de anumite idei, de anumite scenarii, dar cel mai bine ar fi să te duci singur într-o cameră, să te liniștești. Poți să te superi și să plângi dacă este ceva ce nu iți convine, dar ieși de acolo apoi și recuperează-ți puterea.

Previziuni incredibile pentru o zodie în 2024 :"O să simți toată greutatea lumii pe umerii tăi!”

Horoscop 10 SEPTEMBRIE 2024– FECIOARĂ

Depinzi foarte mult de planurile pe care și le fac alții. Recomandarea astrologului ar fi să alegi cât de mult se poate independența, dar în viață nu este posibil asta mereu. Ce trebuie să faci? Să îți impui și propriile reguli. Păzește-te și tu cât se poate de mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel