Horoscop 1 iulie. Trigon Mercur-Neptun. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară.

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Iată previziunile zilnice, oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Începem luna iulie cu un aspect astrologic numai bun pentru lene și vacanță! Astăzi, Mercur face un trigon cu Neptun. Și, pe scurt, ne face să visăm la cai verzi pe pereți. Nu avem putere de concentrare, dar nu ducem lipsă de inspirație și imaginație. Mâine, Mercur va intra în Leu. Dar pentru că încă este în Rac, vom fi în lumea noastră astăzi. 

31 de mantre pentru fiecare zi a lunii IULIE. Gânduri pozitive și inspirație zilnică!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu îți priește deloc acest aspect de azi, pentru că nu te ajută să te concentrezi. Nu poți să fii mai calculat. Dar pe de altă parte, din când în când, este bine să lași viața să se întâmple de la sine. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de niște aspecte destul de liniște. Așa că astrele te invită să fii calculat, să fii la locul tău, să nu te agiți și să nu te cerți pentru nimeni și pentru nimic. Nici măcar dacă simți tu că ai ceva de câștigat de undeva. Nu este ziua în care are rost să faci exces de zel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face trigonul cu Saturn, iar asta înseamnă că ești mai liniștit pe plan financiar. Ești mai așezat, nu mai arunci cu banii în stânga și în dreapta. Nu te mai lași influențat și ești capabil să vezi lucrurile pe termen lung. 

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac/Ascendent în Rac

Ești în lumea ta azi! Mercur este în semnul tău, se apropie de schimbare și face și trigonul cu Neptun. Visezi, îți imaginezi, îți propui și îți dorești. Este un aspect minunat dacă te afli în concediu. Dar dacă lucrezi sau ai multe de făcut, așteaptă-te să uiți foarte multe lucruri. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Nu sunt niște aspecte care îți convin foarte mult în această perioadă, iar oamenii așteaptă multe de la tine. Doar că tu nu ai de unde să le oferi ce vor ei și nici nu ai curajul să le spui că nu ai cum să le faci pe toate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai sprijin astăzi, atât de la partener, cât și de la prieteni. Reușești să îi faci pe aceștia să se înțeleagă, iar tu te vei simți în elementul tău. În schimb, fii atent, că Mercur va trece în Casa a douăsprezecea. Așa că ar fi bine să mai faci spațiu, la propriu sau la figurat. 

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel