Gemenii sunt afectați de invidie, iar Leii se răzvrătesc. Horoscop 15 octombrie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei de 15 octombrie.

Marți, 15 octombrie, Venus în Scorpion face o opoziție cu Uranus în Taur. După cum spun astrologii, este una dintre cele mai nepotrivite zile pentru a lua decizii pe plan relațional. Nu începe o relație, dar nici nu te despărți. Venus vrea stabilitate și devotament, iar Uranus se opune și aduce instabilitate și evenimente bizare. Componenta de instabilitate a lui Uranus ne-ar putea face să regretăm deciziile ulterior. De asemenea, este unul dintre acele evenimente care provoacă probleme financiare.

Berbec/Ascendent în Berbec

Opoziția se petrece pe axa 2-8, prin urmare este clar că la tine e vorba de bani. Doar că nu ne referim doar la banii tăi, ci și la cei ai altora. Astăzi, negocierile pot fi cu cântec pentru tine. Așadar, acordă-le mai mult timp.

Taur/Ascendent în Taur

Uranus este în semnul tău, iar Venus în casa a șaptea. Partenerul își dorește anumite lucruri, dar tu nu ești de acord în totalitate. Începe o negociere între voi și nimeni nu vrea să cedeze. Ți se va părea că el este prea gelos, iar partenerul va considera că tu ești prea detașat și superficial.

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este în casa a șasea. Invidia la locul de muncă ți-ar putea cauza probleme. Fie ești tu invidios pe alți colegi, fie alții pe tine. Nu te lăsa afectat. Oamenii sunt liberi să facă ce vor, important este câtă putere le dai tu faptelor respective.

Rac/Ascendent în Rac

Nu te afectează atât de mult această opoziție între Venus și Uranus. Se petrece pe casele 5-11. Totuși, să ne amintim un lucru. Marte este în semnul tău și va fi activat de următoarea SuperLună Plină. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu forțezi absolut nimic. Este bine să fii competitiv și ambițios, dar aceste aspecte trebuie să le lași la ușă când ajungi acasă.

Lecțiile finale ale lui Saturn retrograd. „Dacă faci munca grea, viața îți va fi mai ușoară!”

Leu/Ascendent în Leu

Unele fapte ale familiei te deranjează. Gesturile oamenilor dragi ți se par nedrepte. Ai senzația că pe tine nu te iubesc la fel de mult ca pe altcineva. În loc să comunici, te răzvrătești. Tragi concluzii pripite și spui „Vă arăt eu vouă.”

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astăzi ai un ton diferit și un sarcasm aparte. Nu este întâmplător. În momentul în care vorbești, nimeni nu te poate întrece. Ai niște replici memorabile.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel