Numerologie: Gemenele Timofte și mesajele ascunse ale lunii octombrie pentru primele cinci numere personale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Sursa foto: captura ecran YouTube Gemenele Timofte
Sursa foto: captura ecran YouTube Gemenele Timofte

Previziuni numerologie octombrie. Ce ne spun Oana si Adina Timofte?

Adina și Oana Timofte, invitate în cadrul emisiunii Observator, au adus previziunile pentru luna octombrie pentru primele cinci numere personale. Iată despre ce ne vorbesc!

Numărul 1

Luna octombrie pentru tine este o perioadă de începuturi și de noutate pe toate planurile. De asemenea, zilele de 10, 19 și 28 sunt zile cu impact pentru începuturi noi, indiferent dacă ți le dorești sau nu. Unii nativi își vor schimba locul de muncă, în timp ce alții vor alege inclusiv să își schimbe direcția din punct de vedere profesional. De asemenea, apar relații tensionate cu tații și frustrare, din cauza unor situații mai neplăcute cu anumite autorități din viața ta. În schimb, apar câștiguri suplimentare pe plan financiar. Pentru că ne aflăm într-o perioadă karmică, nativii care au karma profesională, pot să aibă probleme la locul de muncă, mai ales în relația cu șeful. Există un risc de arsuri și de entorse. Dacă s-a întâmplat ceva negativ luna trecută, să știi că acel lucru îți poate crea în continuare nopți nedormite sau episoade de insomnie.

Numerologia anului 2025 ne dă peste cap. „Cei din urmă vor fi cei dintâi!”

Numărul 2

Ce îți aduce luna octombrie, din punct de vedere numerologic? Poți să fii înșelat sau păcălit în legătură cu o anumită sumă de bani și apar pierderi din cauza unor femei. Dacă îți cunoști talentul sau harul divin, ai oportunitatea să începi o activitate pe cont propriu, care îți va aduce și foarte mulți bani. Cei singuri au șansa să își găsească un partener amoros chiar din rândul prietenilor. Zilele de 11,13 și 29 au impact major, mai ales pentru cei care au karma relațională sau financiară. Pe planul sănătății, există o tendință de îngrășare sau slăbire, probleme cu maxilarul, tiroida și rinichii. Dacă vrei să cumperi un imobil sau alte bunuri, poți cunoaște obstacole. De asemenea, ies la iveală și traume din copilărie. Dacă nu se vor vindeca, acestea apar în septembrie 2025. Poți să afli despre dușmani ascunși ai fraților sau ai surorilor. Sunt foarte bine aspectați nativii care lucrează în sectorul agricol.

Numărul 3

Cei cu numărul 3 vor avea discuții conflictuale cu surorile sau cu frații despre bani. Pot avea probleme cu sistemul respirator, cu umerii, cu degetele. Dacă vei călători pe apă, pot să apară incidente diverse. Ai grijă, fiindcă modul în care comunici cu ceilalți îți va aduce fie câștiguri, fie pierderi însemnate. Poți să semnezi, în sfârșit, unele acte sau documente importante. Dacă ai de dat examene, o să îți fie greu să te concentrezi sau să asimilezi informațiile. Pot să apară călătorii scurte, dar neplanificate. Poți fi victima bârfelor și ai senzația des că nimeni nu te înțelege. Zilele cu impact în octombrie vor fi 9, 12, 22.

Numărul 4

Cei cu numărul 4 au parte de restricții din cauza familiei, care le aduc frustrări, reacții dure și impulsive. Unii nativi au șansa de a începe unele afaceri de familie. Reapar anumite temeri profunde trăite în copilărie. Apare teama de a iubi, de a îți întemeia o familie, în caz că nu o ai. Pe plan profesional, va fi multă muncă în luna octombrie, care îți poate afecta serios și planul sănătății. Exista șansa de a apărea unele boli ereditare. Unii nativi pot începe să renoveze, alții să se mute în casă nouă. Contractele imobiliare vor fi de succes. O să fii foarte sever atât cu tine, cât și cu cei din jur. Alți nativi își pot schimba fundația vieții prin căsătorie, divorț sau mutare în altă casă, iar unii pot să amâne căsătorii sau logodne.

Numărul 5

Dacă lucrezi sau activezi în mediul online, ai capacitatea să obții mai multă expunere sau vizibilitate. Ai parte de bani, dar îi vei și cheltui la fel de repede. Prin vorbele tale, îi vei răni pe cei din jur. Există și un risc crescut de accidente pentru acești nativi. De asemenea, apar situații karmice de rezolvat în legătură cu primul copil sau cu viața sentimentală. Unor nativi, li se naște un copil în familie sau se gândesc la adopție. Există succes la examene, iar arta și activitățile cu copiii sunt bine aspectate din punct de vedere financiar. Cei care se află într un triunghi amoros nu se mai simt bine și își cer statutul în relație. 

Youtube video image

Previziuni numerologice pentru cei născuți în octombrie. "Karma și destinul te vizează!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel