Gemenele Timofte aduc previziunile lunii iunie în funcție de data nașterii: „Ne vor veni lucrurile mult mai ușor, dacă suntem atenți!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Sursă foto: Canal YouTube @gemeneletimofte3498
Sursă foto: Canal YouTube @gemeneletimofte3498

Gemene Timofte, invitate în cadrul Observator, aduc previziunile lunii iunie pentru fiecare cifră a destinului.

Cum se calculează cifra destinului?

Cifra destinului, în numerologie, se calculează folosind data completă a nașterii unei persoane și reducând totul la o singură cifră.

Pasul 1 -  Ia data completă a nașterii (ziua, luna și anul) și adună cifrele pentru a obține un număr.
Exemplu: Pentru data de naștere 29 martie 2001, adunăm astfel: 2 + 9 + 0 + 3 + 2 + 0 + 0 + 1 = 17

Pasul 2 -  Redu numărul obținut la o singură cifră prin adăugarea cifrelor între ele.
Exemplu: Pentru 17, adunăm 1 + 7 = 8

Așadar, cifra destinului pentru această persoană cu data de naștere 29 martie 2001 ar fi 8.

Energia generală a lunii iunie se referă la sănătate. Vom avea un corp și o minte sănătoasă, atâta timp cât lucrurile merg bine în familie, în relații, în căsătorii și la locul de muncă. Iunie vizează și energia iubirii. Prin urmare, trebuie să iubim ceea ce facem și ceea ce suntem. Astfel, lucrurile vor merge înspre bine.

Cifra destinului 1 – O să fii angrenat în responsabilitățile de acasă și de la job.  În această perioadă, este foarte important să discuți cu partenerul, dar să ai grijă cum se desfășoară. Se pot lua decizii care îți vor afecta relația.

Cifra destinului 2 – Iunie îți aduce anumite bagaje karmice în legătură cu relația de cuplu și cu colegii de serviciu. Pentru tine, pot apărea evenimente bruște.  Fii pregătit pentru lucruri care se întâmplă din neant. Poți avea parte de insomnii și anxietate.

Cifra destinului 3 – Din punct de vedere financiar, te așteaptă o lună karmică. Poți avea discuții cu familia sau cu cei de locul de muncă în legătură cu banii. Din trecut, se întorc anumite datorii financiare.

Cifra destinului 4 – Ți se deschid oportunitățile cu privire la călătorii în interes de serviciu și de transformare personală.  Studiile sunt foarte benefice.

Cifra destinului 5 – La tine, vorbim despre noutăți. Poate fi o echipă nouă, un șef nou sau un alt loc de muncă. Va trebui să faci față lucrurilor care s-au schimbat luna trecută. Acceptă noutatea în viața ta.

Numerologie. Cât succes poți avea în carieră în funcție de cifra destinului? Nu toată lumea este norocoasă!

Cifra destinului 6 – Ai o lună iunie mai vulnerabilă. Te simți scurs de energie. Odihna este foarte importantă. Ți se va deschide o nouă ușă pentru a obține o nouă sursă de venit.

Cifra destinului 7 – Ai șansa să socializezi și să semnezi contracte extraordinar de benefice. Dar este în strânsă legătură cu modalitatea ta de a comunica. Cum te prezinți și cum reacționezi în fața acelei situații? Poți atrage invidie și bârfă.

Cifra destinului  8 – Pot apărea mai multe cheltuieli cu partea de renovare. Contractul de împrumut pentru casă se mărește. La locul de muncă, dezorganizarea nu îți priește.  Fii mai responsabil în luna iunie.

Cifra destinului 9 – Luna iunie vorbește despre călătorii, schimbare și flexibilitate. Vei avea multe de câștigat dacă rămâi flexibil. Poți câștiga din speculații.

Etalare TAROT pentru Taur, Rac și Săgetător. Care sunt lecțiile lunii iunie?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel