Furie și tensiuni pentru CINCI zodii până pe 9 iunie. Cum își pot gestiona stările?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte a intrat în primul semn al zodiacului pe 30 aprilie. Va rămâne acolo până pe 9 iunie. Ne aduce multă furie și tensiuni. Iată ce-ar trebui să știe nativii!

Acest tranzit ne aduce mai mult curaj și energie, dar și ocazia unui nou început. Marte, reprezentat în mitologie de către Ares, este Zeul Războiului. În astrologie, este denumit și Micul Malefic. Pe lângă energie și curaj, va aduce și furie în viețile noastre, dar și tensiuni la nivel internațional. Suntem datori să gestionăm aceste emoții într-o manieră sănătoasă.

Cei mai afectați de acest tranzit vor fi nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Ce ne mai aduce Marte în Berbec? Luptă, ruptură, grabă, pasiune, ciocnire. Este rapid și foarte hotărât. Să nu uităm că Berbecul înseamnă energie și determinare, precum și multă inițiativă.

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu ești protagonistul. Marte îți aduce mult curaj, încredere și vitalitate din plin. Cu toate acestea, îți aduce și câteva aspecte negative, precum furie, scandal și agresivitate. Stai cât mai departe de conflicte. Ar trebui să îți canalizezi furia prin activități sportive.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Marte în casa a douăsprezecea, nu este un tranzit foarte plăcut pentru tine. Până pe 9 iunie, când Marte se va muta în semnul tău, îngrijește-te de sănătate și ferește-te de oamenii care îți vor răul. În plus, altă recomandare ar fi să te ții departe de chestiuni ilegale sau de simple vicii. Oprește-te din a trăi în trecut. Bucură-te de prezent și concentrează-te pe viitor.

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Ești printre cei mai afectați de acest tranzit, fiindcă ești un semn cardinal. Marte, simbol al curajului și furiei, se află în casa a zecea, care este asociată carierei, statutului social și relației cu autoritățile. Pot izbucni conflicte cu părinții sau cu alte figuri importante din viața ta. Totodată, pot interveni dispute și cu superiorii. Comunicarea ta va fi mai autoritară, chiar și atunci când dai indicații.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se află într-o zonă în care poate să provoace unele turbulențe, și anume casa a șasea. Acest lucru îți aduce ajustări și tensiuni, în special în ceea ce privește locul de muncă și gestionarea stresului în general. Tranzitul lui Marte te poate face să crezi că colegii tăi de serviciu nu își îndeplinesc responsabilitățile sau că prezența acestora te împiedică să obții succesul. Recomandarea este să fii mai înțelegător și deschis la posibilitatea că acei colegi ar putea trece prin probleme personale sau profesionale despre care nu vorbesc.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte tranzitează casa a patra. Dacă nu te-ai confruntat deja, pot apărea conflicte și tensiuni în familie. Acestea izbucnesc fără un motiv anume. Marte este asociat cu impulsivitatea și agresivitatea, ceea ce poate contribui la disputele în familie. Este posibil ca membrii familiei să aibă alte păreri față de tine și să simtă că au dreptate, ceea ce poate duce la dificultăți în a găsi un numitor comun pentru a vă înțelege.

Horoscop chinezesc. Nicoleta Ghiriș aduce previziuni valabile până pe 8 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel