Furia vine cu un preț dureros pentru o zodie. Daniela Simulescu: Vei rămâne dezamăgit! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Vedeta săptămânii 10-16 iunie este Mercur. Apropierea acestuia de Soare se lasă de cele mai multe ori cu grabă în gândire, încurcături și greșeli. 

Luni, 10 iunie, avem un careu între Soarele din Gemeni și Saturn și Pești. Deci începem săptămâna cu un aspect destul  de greu. Este epuizant și copleșitor. Cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin oboseală fizică și mentală.

Pe 12 iunie, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acesta ne face mai sarcastici, ironici și vom spune mai multe replici dureroase.

Pe 14 iunie, Mercur face o conjuncție cu Soarele în semnul Gemenilor. Vom fi orbiți! Scăpăm detalii importante din vedere sau avem un scurtcircuit al gândirii.

Leu/Ascendent în Leu

Recent, Marte a intrat în casa a zecea, cea asociată statutului profesional. Marte aduce multă ambiție și spirit de competiție. În această săptămână, o să cam faci ravagii, conform Danielei Simulescu. Nu vei vedea pe nimeni și pe nimic. O să ai tendințe totalitariste. Vrei putere și faci tot ce se poate pentru ea. Totodată, nu suporți să ți se opună nimeni. Chiar ai tendința să devii răzbunător.  Cu Marte în casa a zecea, intri în conflict cu persoanele mai autoritare. Tot acest tranzit, vine cu un strop de furie din lucrurile banale. Te vei simți într-o postură de victimă. În săptămâna ce urmează, vei crede că oamenii te iau de prost. În casa a unsprezecea, Soarele, guvernatorul tău, face careu cu Saturn. Excesul de zel nu îți priește. Ai niște așteptări uriașe față de oamenii din viața ta, dar vei rămâne dezamăgit.

Axa destin-karma pentru Rac/Ascendent în Rac. „Oricât ai vrea să le faci pe plac tuturor, nu vei reuși!”

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă în zilele ce urmează ai examene, stresul va fi uimitor. Apar și momente destul de neplăcute. Ai grijă și cu privire la călătorii. Pot apărea întârzieri, blocaje, amânări sau situații mai stânjenitoare. Chiar și în cazul actelor nerezolvate, a dosarelor sau proceselor pot apărea complicații. Marte se află în casa a opta. Dacă în ultimii ani ai avut probleme financiare, este un aspect neplăcut. Marte explodează zona respectivă și o face pe repede înainte. Vei avea impresia că ți s-a dat viața peste cap și că trebuie să rezolvi de pe o zi pe alta. Totuși, cu Marte în casa a opta, primești sprijin de la partener. Trebuie doar să îl ceri.

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel