Frustrări și neînțelegeri pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Opoziția Marte-Saturn va provoca serios patru zodii.

Pe 20 iulie, Marte din Fecioară face o opoziție cu Saturn retrograd din Pești. Perfecțiunea intră în ring cu haosul. Frustrare, furie, pericol, stare depresivă. De fapt, acțiunile noastre superficiale se vor lovi de testul timpului. Sau mai bine zis, vom întâlni blocaje, restricții și limite pentru că nu ne-am făcut bine treaba. Va fi greu să acceptăm asta, dar nu vom avea ce să facem. Vă recomand să nu vă supărați dacă nu vă iese ceva din prima, a doua sau a treia încercare. Poate fi frustrant, dar universul are propria matematică. 

Este genul de aspect care poate crea diverse probleme în societate. Mai ales referitoare la sistemul de sănătate, de asistență socială sau la diverse proceduri de vindecare. Marte din Fecioară vrea perfecțiune și reglementare, iar Saturn din Pești arată magnitudinea haosului actual. 

Lupta cu timpul este din start pierdută. Așa că vă recomand să nu săriți etape, să nu fiți mai nostalgici decât este cazul și să nu luptați cu inevitabilul. 

Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor resimți cu siguranță această opoziție. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în casa a patra, iar Saturn în casa a zecea. Problemele familiei sau legate de gospodărie îți vor crea pusee de furie. Iar, în carieră, parcă totul se mișcă prea încet. Iar tu va trebui să împaci și capra și varza. Testul răbdării trebuie trecut. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte este în semnul tău. Deci tot ce mișcă te provoacă și te enervează. Dar cu Saturn în casa a șaptea, este mai degrabă despre furia ta interioară și neapărat despre ce îți fac ceilalți. Ei pur și simplu își văd de viața lor și nu au timp de alinturile tale. Ca sfat general: încearcă să găsești o activitate fizică, potrivită și pentru corp și pentru minte. 

Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte se va afla în casa a zecea a carierei. Deci discuțiile cu autoritățile vor fi complicate. Și multe vorbe ți se vor întoarce. Sau vei primi unele ordine pe care le vei urî. Iar cu Saturn în casa a patra, familia pare să nu te înțeleagă deloc. Cumva, ai face bine să nu iei personal nimic. 

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este în semnul tău, iar Marte în casa relațiilor și a parteneriatelor. Nimic nu îți iese fără efort suplimentar. Vei avea tendința de a dori să schimbi oamenii, crezând că, astfel, proiectele tale vor fi reușite. Dar provocarea este să îi accepți cum sunt și să lucrezi, cum se zice, cu marfa clientului. Este și o perioadă de maturizare pentru tine. Nu una care să îți convină cum se desfășoară, dar una necesară. 

Horoscopul banilor. Ce rezervă a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel