Evenimentele astrologice din octombrie sunt predestinate, haotice și visătoare. Ce ne spune un astrolog internațional?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Luna octombrie ne aduce foarte multe evenimente intense. Câteva dintre ele ne vor sprijini să scriem noi capitole ale vieții noastre. Iată tot ce ar trebui să știi despre a doua lună a toamnei!

Luna aceasta, influența lui Marte în Rac va aduce un impuls de a proteja echilibrul familial, dar poate genera tensiuni. Conflicte minore ar putea scoate la iveală emoții profunde, amplificate de Nodurile Lunare.

Până la începutul lui noiembrie, e important să identificăm nemulțumirile și să le gestionăm cu grijă pentru a preveni reacții neașteptate.

Din 9 octombrie, retrogradarea lui Jupiter în Gemeni ne va oferi prilejul de a corecta excesele din lunile trecute. Eclipsele din octombrie vor deschide noi căi de comunicare. Eclipsa din 17 octombrie, în Berbec, va marca un moment prielnic pentru noi începuturi.

ȘASE zodii au parte de revelații surprinzătoare în următoarele luni. Eclipsa de Soare a schimbat totul!

Tati Petkovic este astrolog internațional și mentor. Pe canalul său de TikTok, unde are 66k urmăritori, ne-a vorbit despre tranzitele lunii octombrie. Iată ce ne spune!

„Aceasta este răsturnarea de situație de care ai nevoie pentru restul anului 2024.”, spune astrologul. Evenimentele astrologice din octombrie sunt predestinate, haotice și visătoare. Chiar dacă suntem încă în sezonul eclipselor și lucrurile pot părea intense și puțin dezordonate, eclipsa de Soare în Balanță marchează o nouă eră frumoasă pentru tine.

S-ar putea să fie nevoie să renunți la cineva din viața ta sau la tendințele tale de a mulțumi pe toată lumea sau la codependență. Cu toate acestea, ai putea întâlni pe cineva nou sau ai putea avea un nou început într-o relație. Acum este momentul să te uiți înapoi la perioada 2013-2016, pentru că ceva din acea perioadă revine, iar acum vezi lucrurile cu o nouă perspectivă datorită eclipsei din Balanță. Când Jupiter în Gemeni își începe retrogradarea pe 9 octombrie, nu vei simți acest tranzit la fel de mult ca pe cele ale lui Mercur, Venus sau Marte. Totuși, este important să fii atent la ce se întâmplă cu tine în acea zi.

Două zodii binecuvântate cu protecție divină în octombrie. Cine va găsi lumină în întuneric?

Dacă ești Săgetător sau Pești cu ascendentul în aceste semne, te va afecta mai mult. Un avertisment: mijlocul lui octombrie va fi mult mai intens. Pe 12 octombrie, Pluto își reia mersul direct în semnul Capricornului și va rămâne aici până pe 19 noiembrie, când se va muta în Vărsător. În perioada aceasta, Pluto în Capricorn va aduce multe lucruri la suprafață. Este ultima dată când Pluto va fi în Capricorn în timpul vieților noastre.

Mercur intră în Scorpion pe 13 octombrie. Apoi, avem o Lună Plină în Berbec pe 17 octombrie. Aceasta va reprezenta o încheiere sau o finalizare într-o anumită zonă a vieții tale. În aceeași zi, Venus intră în Săgetător, aducând mai multă distracție și flirt. Sezonul Scorpionului începe pe 22 octombrie. Acesta ne împinge cu adevărat spre o renaștere.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel