Evenimente fatidice pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vă așteaptă o perioadă plină de calamități!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Tocmai a început un tranzit care le va da bătăi uriașe de cap semnelor cardinale. Din păcate, va fi unul foarte lung. Iată ce vă așteaptă!

Marte este asociat cu războiul, conflictul, forța, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. În schimb, Racul simbolizează stabilitatea, armonia, liniștea și resursele necesare. Fiind un semn de apă, Marte nu se simte confortabil în această poziție. 

Totodată, influența Nodurilor Lunare poate intensifica impactul lui Marte în Rac. Prin urmare, în următoarele două luni, este esențial să ne recunoaștem sursele de nemulțumire și furie și să le gestionăm cu grijă, pentru a preveni izbucnirile emoționale în situații nepotrivite.

Evan Nathaniel Grim, astrolog internațional, ne spune cum va decurge tranzitul lui Marte în Rac!

„Astăzi, pe 4 septembrie, Marte a intrat în semnul Racului. Și obișnuiește-te cu asta, pentru că Marte va fi în Rac, cu pauze, până pe 17 aprilie 2025. Cum este posibil acest lucru? Marte va retrograda din primele grade ale Leului la sfârșitul anului, ducându-se în cele din urmă înapoi în Rac. Marte retrograd este cea mai rară dintre toate retrogradările, având loc o dată la aproximativ 2 ani.
Și când se întâmplă, energia noastră poate deveni oarecum frustrată și fie se poate stinge, fie se întoarce împotriva noastră. Dar, pentru moment, trebuie să știi că Marte în Rac ne va împinge să protejăm și să apărăm lucrurile, proprietățile, familia și oamenii de care ne pasă. Și în unele cazuri, acest lucru ar putea crea tensiuni în cadrul familiilor, între colegii de cameră sau între oricine consideri tu că este familie. Dar, va dezvălui cine este dispus să te protejeze și să te țină în siguranță de lume, precum și pe cine sau ce ești dispus să îngrijești. Adică, ai putea petrece mai mult timp îngrijindu-te, hrănindu-te și oferindu-ți confort.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Unii oameni ar putea fi motivați să intre într-un rol de îngrijire sau de părinte, sau pot intra în conflicte legate de responsabilitățile parentale. De asemenea, oamenii ar putea deveni hipersensibili în timpul acestui tranzit și să reacționeze mai mult din emoție și chiar să interpreteze aproape orice ca pe o amenințare, ceea ce este aspectul negativ al acestui tranzit. Astfel, am putea vedea oameni devenind mai furioși în acțiunile lor, fie că sunt împărțiți pe linii naționale, politice sau familiale. Acum, semnele cardinale vor fi încărcate cu energie și ar putea fi frustrate de acest tranzit. Racii vor deveni mai asertivi și încăpățânați, dar trebuie să evite să devină prea certăreți sau defensivi.

Capricornii ar putea experimenta un potențial conflict în relațiile lor, dar vor dezvolta și capacitatea de a-și stabili nevoile într-un parteneriat și de a reduce codependența. Balanțele vor căuta să se evidențieze în carierele lor, dar ar putea întâmpina conflicte cu părinții sau cu figurile autoritare. Iar Berbecii ar putea prelua mai mult controlul asupra familiilor lor, dar ar putea, de asemenea, să întâmpine conflicte cu aceștia sau să simtă nevoia de a se muta de acasă sau de lângă un coleg de cameră.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-04-at-01-53-18_13306500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel