Etalare TAROT pentru Taur, Rac și Săgetător. Care sunt lecțiile lunii iunie?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Freepik.com
Freepik.com

Iată ce mesaje le transmit cărțile de tarot acestor trei nativi!

Cartea lunii iunie: Eremitul

Această carte reprezintă o perioadă în care cineva își caută propria companie în detrimentul celorlalți. Această lună te sprijină să îți faci un plan despre cum să ții cont de înțelepciunea pe care o vei aduna pe parcurs. Nu este un moment pentru a te suprasolicita.

Taur/Ascendent în Taur

Cavalerul de Cupe. Această carte te sfătuiește să îți asculți instinctele. În această lună, te vei manifesta precum cavalerul de cupe. Iunie te inspiră să acționezi într-un spațiu plin de iubire și empatie. Poți primi o ofertă romantică în această lună sau poate vei face tu o astfel de ofertă. Dacă ești interesat de carieră sau afaceri, acest lucru ar putea însemna că vei primi o propunere de colaborare care va fi fructuoasă. Spune „Da” și încearcă să îți sincronizezi ideile cu cele ale altora pentru a reuși să influențezi mai multe persoane. Ești în cea mai bună formă atunci când îți construiești fundații solide și te simți ancorat. Recent, nu te-ai simțit așa. Circumstanțele și energiile s-au schimbat și s-au transformat chiar când te obișnuiai cu ele.

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Rac/Ascendent în Rac

Trei de Spade. Această lună ar putea fi plină de iritabilitate emoțională și nefericire. Această carte apare atunci când experimentăm dezamăgiri în viață. Dacă ți-ai pus speranțele într-un anumit lucru, asta ar putea însemna că planurile nu vor funcționa așa cum ai anticipat. Pentru fiecare ușă închisă, există una nouă gata să fie deschisă. Orice se prezintă ca o pierdere imediată va avea sens pe termen lung. Această lună este un ritual semnificativ de eliberare.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Opt de Monede. Vestea bună ar putea fi la orizont. Mai ales pentru cei care caută să înceapă un nou loc de muncă sau să preia un nou rol. Această carte indică de obicei o sărbătoare în cadrul muncii sub forma unui nou capitol. Dacă nu cauți ceva în afara actualului tău loc de muncă, vei fi ocupat cu responsabilitățile de serviciu pentru mare parte din luna iunie. Totuși, cu asta vine și recunoașterea. Vei putea să atingi orice obiectiv pe care ți-l stabilești atât personal, cât și profesional. Oriunde simți presiune, încearcă să îți schimbi atitudinea. Renunță la așteptarea de „a merge totul din prima" și elimină perfecționismul. În acest moment, trebuie să experimentezi diferite moduri de a face ceva.

Zece profeții ale lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Evenimente care ar schimba lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel