Etalare TAROT pentru Luna Nouă specială de pe 6 iunie. Ce transmit cărțile pentru zodii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tarot Astrosens. Pe 6 iunie, avem un eveniment foarte special, anume o Lună Nouă în Gemeni. Iată ce transmit cărțile de tarot pentru zodii!

Care este energia acestei Luni Noi în Gemeni? Patru de Bâte. Deși pot apărea câteva obstacole, este un moment bun să prosperăm și să căutăm liniștea, înțelegerea. Ne putem bucura de energia Lunii Noi, cu câteva limitări pe care este bine să le avem.

Mesaje de Lună Nouă în Gemeni pentru zodii

Berbec/Ascendent în Berbec

Șapte de Bâte. Este o carte a curajului. Cu toate acestea, ai putea să întâmpini câteva discuții, conflicte, negocieri mai aprinse. În plus, ai grijă la competiție. Dar din toate acestea, tu vei ieși învingător. Nimeni nu poate ajunge la înălțimea ta.

Taur/Ascendent în Taur

Patru de Spade. În această perioadă, ai nevoie de retragere și solitudine. Fii mai precaut cu cheltuielile tale și încearcă să faci economii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Zece de Bâte. Ești plin de onoare și de bune intenții. În plus, poți avea parte de noroc și de câștiguri. Dar ai grijă la aparențele pe care vrei să le lași. Aparențele pe care încerci să le lași îți pot face rău. Dacă treci printr-un proces, ai putea suferi o pierdere.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă specială de pe 6 iunie: „Vom avea foarte multe opțiuni, dar apar blocaje!”

Balanță/Ascendent în Balanță

Opt de Cupe. Este o perioadă foarte bună pentru tine. Vin motive de bucurie. Tu abordezi lucrurile cu blândețe și onoare. Vei fi mai modest. Ai grijă la alegerile pe care le faci! Unele îți pot aduce tot ceea ce ți-ai dorit, dar altele pot fi periculoase!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Asul de Spade. Dacă vei avea grijă să nu ai un exces de zel, poți ieși triumfător din ceea ce ți-ai propus. Ai abilitatea să cucerești. Dar câștigul tău poate veni fie prin iubire, fie prin ură. Așadar, va trebui să îți alegi drumul cu înțelepciune.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Asul de Bâte. În plan relațional, poți avea un nou început. Va trebui să te gândești serios cum gestionezi relațiile cu oamenii. Dar poți aborda totul cu creativitate. Este necesar să te gândești la principiile pe care le ai.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Valetul de Monede.  Este o perioadă bună pentru reflectare. Dar poți primi și vești bune, mult așteptate. Totodată, tarotul te încurajează să te concentrezi mai mult pe oportunitățile de studiu. Bucuria ta poate veni de la o persoană apropiată.

Pești/Ascendent în Pești

Nouă de Monede. Faci multe realizări în ceea ce privește mediul familial. Poți avea succes în acest plan, dacă abordezi totul cu prudență. Poți avea certitudinea că lucrurile vor ieși bine. Nu uita că discernământul este cel mai important atunci când iei o decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel