Etalare TAROT octombrie 2024 Lamia. Zodia care nu mai trăiește în iluziile acestei lumi

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Captură ecran YouTube @alchimiaspiritului
Captură ecran YouTube @alchimiaspiritului

Iată etalarea Lamiei pentru o zodie de apă în luna octombrie 2024!

Care sunt mesajele cărților de tarot pentru Rac?

Cavalerul de monede înseamnă prospectare, analiză, strategie, tactică. Este o strategie care este dezvoltată în mintea noastră de dinainte, pentru a ști exact în ce ne investim timpul și energia. Cavalerul de monede caută să-și investească timpul și energia în ceva care merită. Nu vine cu orice monedă la el, ci vine cu o monedă adusă de Asul de monede. Asul de monede, care este întins de către oportunitatea divină, de către mâna lui Dumnezeu însuși, este posibilitatea noastră de a câștiga stabilitate și siguranță materială dacă investim talantul în ceea ce trebuie.

În pilda talantului este apreciat cel care reușește să-și înmulțească talantul, nu cel care se așează pe el și nu-l folosește. Referirea din Pilda talanților se face la adresa talentelor, harurilor, aptitudinilor și capacităților noastre pe care, dacă nu le fructificăm, înseamnă că sunt niște înzestrări pe care le ținem ca fiind inutile în această viață. Ori, Dumnezeu ni le-a dat ca să le înmulțim, ca să le revărsăm din belșugul nostru asupra celorlalți. Așa că acesta este un investitor din punctul de vedere al legilor economice. Când investește cineva, face niște studii de fezabilitate, studiază piața, vrea să înțeleagă exact care este investiția optimă în care ar putea să se lanseze.

Cavalerul acesta este unul static, deci el nu se grăbește nicăieri. Vă luați timpul necesar să gândiți, să cântăriți foarte bine lucrurile înainte de a vă lansa într-o nouă direcție. Cavalerul acesta merge într-o nouă direcție. 

Următoarea carte este Șapte de monede, care simbolizează omul reflectiv. Acesta reflectează asupra lucrurilor pe care deja le are. Știe că a sădit niște semințe din care au răsărit roadele aferente acelor semințe. Ceea ce a pus în pământ, aceea a cules. Dar iată că el își ia o pauză de la tot procesul acesta al muncii și culesului, și încearcă să tragă o învățătură. Vede că, dacă ceea ce ai sădit, vei culege, și trage o lecție importantă pentru a merge mai departe, de această dată focusat.

Ghinion și multe obstacole pentru PATRU zodii chinezești în a doua jumătate a lunii octombrie

Poate la început a luat un pumn de semințe, le-a distribuit și n-a știut că acolo îi va crește viță de vie, pomi fructiferi sau buruieni. De această dată, dă un pas înapoi și are așa o viziune de project manager. De această dată vede lucrurile în ansamblu, nu mai vede lucrurile granular. Și acest lucru îl aduce într-o stare de aliniere cu sinele său interior autentic, adică cu direcția pe care ar trebui să meargă ca vocație, ca și menire în această existență. Deci practic culege informații din trecutul său. Omul care nu privește în trecut nu va ști să-și estimeze corect viitorul. Omul care nu privește în trecut nu va reuși să se cunoască pe el însuși, pentru că, privind în urmă, vom realiza că atunci putem conecta punctele. Până atunci noi facem lucruri așa cum ne duce soarta, dar când te întorci, realizezi că toate acele puncte te-au adus în punctul în care te afli în ziua de astăzi și, astfel, poți vedea un tipar al traseului tău în viață. Când distingi aceste tipare, știi cum să le folosești pentru a obține de această dată ceea ce vrei.

Următoarea carte este Moartea, un alt soi de cavaler care îți arată că s-a terminat cu bâlciul acestei lumi, s-a terminat cu bâlciul iluziei în care ai trăit. Privind în urmă, ai observat himerele, fanteziile acestei lumi. Ai alergat după mașină, după casă, după te miri ce job sus-pus, după nu știu ce rang, după nu știu ce poziție, dar ai conștientizat că ai făcut toate aceste lucruri pentru plăcerea celorlalți, pentru validarea pe care aveai să o capeți de la cei dragi, pentru a te simți și tu ca un om valoros și perfect integrat într-un anumit grup elitist. Pentru că ai vrut să le aduci satisfacție părinților tăi. Dar, după acest moment de reflecție și după ce ai studiat piața îndelung, constați că nu mai vrei să investești acolo și că de această dată vrei să investești în interiorul tău.

Moartea nu este un cavaler care îți aduce moartea ta personală sau moartea cuiva. Ci acesta aduce o transformare extraordinar de puternică în viața ta, prin care tu, cel de mâine, nici nu te vei mai identifica cu absolut nimic din tu, cel care ești astăzi. Reflectând la schimbarea care se produce în interiorul tău, vei fi atât de diferit mâine de cel ce ești astăzi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel