Etalare TAROT iunie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. Probleme, înțelepciune, dar și succes!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tarot Astrosens IUNIE 2024. Iată ce transmit cărțile din Arcana Majoră pentru fiecare zodie și ascendent!

Obstacolele pot fi depășite prin abordarea acestora cu înțelepciune. Succesul necesită multă muncă. Nu te amăgi în luna iunie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Cartea Spânzuratul. Deși poate că numele acestei cărți te sperie, aceasta vorbește despre depășirea încercărilor cu înțelepciune. Va trebui să reflectezi profund asupra lucrurilor din viața ta. Ascultă-ți intuiția.

Taur/Ascendent în Taur

Cartea Împăratul (întors).  Ai putea fi cam imatur în luna iunie și să fii confuz în privința celor din jur. Va trebui să fii mai binevoitor și să tratezi oamenii cu mai multă compasiune. Este o perioadă ideală dacă vrei să faci un credit.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cartea Turnul. Unele momente ar putea să te supere. Nu suferi din cauza acestora și nici nu te amăgi.

Rac/Ascendent în Rac

Cartea Roata Norocului. După cum îi spune și numele acestei cărți, vei putea avea succes în luna iunie. Va trebui să lași lucrurile să se desfășoare de la sine, dar vei avea momente de fericire.

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Leu/Ascendent în Leu

Cartea Nebunul. Luna ta va fi mai agitată. Ai putea avea momente în care să te superi prea mult. Ai grijă la oamenii din jurul tău. Nici tu să nu fii prea arogant.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cartea Soarele. Vei avea parte de o lună minunată. Dacă ai o relație, aceasta îți va aduce momente minunate. Poți atrage bunăstare materială.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cartea Luna. Luna iunie nu îți este pe plac. Va trebui să fii mai precaut cu oamenii din jurul tău, unii pot fi rău intenționați. Nu te amăgi și ai grijă să nu fii indus în eroare.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cartea Diavolul. Va trebui să depui eforturi extraordinare în luna iunie. Se poate să ai parte de încheierea unui capitol. Totodată, un eveniment predestinat ți se poate întâmpla, nu neapărat într-un sens rău.

Norocul se schimbă pentru PATRU zodii

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cartea Marele Preot. Din punct de vedere amoros, vei fi ocupat în luna iunie. Se pot întâmpla multe evenimente, poate chiar să oficializezi o relație. Vei fi mai inspirat și o să ai mai multă compasiune.

Capricon/Ascendent în Capricorn

Cartea Faetonul. Poți avea parte de suișuri în luna iunie, dar și de coborâșuri.  Pe deoparte poți câștiga, iar pe cealaltă poți pierde. Vei avea nevoie de ajutorul celor din jur.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cartea Magicianul. Vei avea mai multă îndemânare, diplomație și încredere în propria persoană. Fii precaut cu pierderile, pot apărea.

Pești/Ascendent în Pești

Cartea Marea Preoteasă. Niște secrete pot ieși la iveală. O să te gândești mai mult la viitor. Abordează situațiile din viața ta cu tenacitate și înțelepciune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel