Etalare TAROT august 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tarot Astrosens AUGUST 2024. Iată ce transmit cărțile de tarot pentru fiecare zodie și ascendent!

Energia colectivă a lunii august este reprezentată de cartea Valetul de Bâte. Această carte poate indica impulsivitate și lipsă de direcție. S-ar putea să te simți copleșit de o dorință arzătoare de a începe proiecte noi sau de a face schimbări, dar să nu ai un plan clar,  ceea ce duce la riscul de a nu finaliza nimic. De asemenea, această energie poate să aducă o tendință de a acționa fără a gândi lucrurile în detaliu, ceea ce ar putea conduce la greșeli sau decizii pripite.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cartea Faetonul. Dacă ești în căutarea sprijinului cuiva într-o situație, îl vei primi. Totodată, poți ieși triumfător dintr-o situație conflictuală. Fii atent la persoanele care ar putea încerca să se răzbune!

Taur/Ascendent în Taur

Cartea Justiția. Vei găsi dreptatea pe care o cauți. Fie că vorbim despre domeniul juridic sau viața personală, lucrurile vor evolua în favoarea ta.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cartea Nouă de Monede. Ai nevoie să abordezi totul cu prudență. Poți fi sigur că realizările vor apărea și succesul este asigurat.

Rac/Ascendent în Rac

Cartea Marele Preot. Dacă ai o relație, o poți duce la următorul nivel, adică să te căsătorești.  Totodată, gândește-te dacă unele situații nu te fac să te simți captiv. O să fii inspirat în luna august!

Horoscop chinezesc AUGUST 2024. Previziuni pentru Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț

Leu/Ascendent în Leu

Cartea Asul de Bâte. Ai puterea să creezi ceva, să întreprinzi. Vei găsi și mijloacele prin casa să faci asta. În familie,  poți avea parte de evenimente fericite. Totodată, situația financiară va fi bună.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cartea Șapte de Cupe. Ai putea simți că niște forțe exterioare, mistice te ajută. Sentimentele tale se vor duce într-o zonă spirituală. La fel și imaginația. Recomandat este să contemplezi mai mult.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cartea Doi de Cupe. Din punct de vedere amoros, ai putea să fii foarte fericit. Fie duci relația la următorul nivel sau celebrezi iubirea. Se aplică și în cazul prieteniilor. O să le apreciezi mai mult.

Previziunile astrale ale lunii august pentru fiecare zodie și ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cartea Nouă de Cupe. Se poate întâmpla ceva care îți va oferi satisfacția și mulțumirea pe care ți le-ai dorit. Capeți bunăstare fizică. În plus, poți obține avantaje într-un domeniu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cartea Cinci de Spade. Veștile nu sunt prea bune pentru tine. Nu ai să te simți deloc în regulă. Poți suferi unele pierderi, iar asta te va face să te simți distrus.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cartea Șase de Spade. Dacă ai așteptat o declarație sau confesiune din partea cuiva, chiar și una de dragoste, în luna august ai putea să o primești.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cartea Cinci de Monede. Această carte anticipează probleme, îndeosebi materiale, care conduc fie la sărăcie, fie la alte consecințe grave. Dacă ești într-o relație, ai grijă la fidelitatea partenerului!

Pești/Ascendent în Pești

Cartea Șapte de Spade. Planurile tale nu îți vor ieși așa cum îți dorești. Prin urmare, te vei simți iritat. Îți dorești să faci lucruri și speri, dar în calea ta apare eșecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel