Ești nativ Berbec cu Luna în Berbec? Vezi ce particularități te definesc!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată prin ce se remarcă nativii Berbec, care au și Luna în acest semn.

Nativii Berbec sunt cunoscuți pentru caracterul lor energic, entuziast și plin de inițiativă. Dar cum sunt acești nativi când au și Luna poziționată tot în semnul Berbecului? Să facem o analiză!

Poziția Lunii la momentul nașterii reprezintă o sursă profundă de informații, fiind strâns legată de primele noastre emoții și de relațiile inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul lunar descrie modul în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile. Pentru unii astrologi, semnul lunar poate fi chiar mai important decât semnul solar.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, este de părere că poziția Lunii este unul dintre cele mai importante aspecte într-o hartă natală și că personal, prima oară se uită la Lună atunci când dorește să studieze o astrogramă. De altfel, poziția Lunii la naștere este cea care dezvăluie, practic, esența noastră interioară. Pe scurt, Luna reflectă cum simțim, ce trăiri intime avem, dar și ce ne aduce pacea interioară.

Site-urile pe care să intrați ca să calculați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

https://astro.cafeastrology.com/natal.php

Luna în Berbec pentru nativii Berbec

Persoanele cu Luna în Berbec simt nevoia să iasă în evidență, să fie observate și să acționeze pentru a atrage atenția celorlalți. De exemplu, pentru un copil cu Luna în Berbec, este esențial să înțeleagă cum interacționează cu Luna mamei sale, deoarece acesta poate avea atașamente anxioase și temeri, ceea ce îl determină să încerce constant să își demonstreze valoarea și să arate că este cel mai bun. Această nevoie de atenție a celor cu Luna în Berbec izvorăște dintr-o nesiguranță interioară. Secretul lor constă, de fapt, într-o teamă ascunsă.

Să o spunem direct, așa cum îi place acestei poziționări! Dacă ai Luna în Berbec în astrograma natală, nu ai deloc stare! Sau treci repede de la o stare la alta!

Când astrul emoțiilor se află în semnul guvernat de Marte și cel care aduce primăvara, întotdeauna vei dori să fii primul. Să vii cu idei noi. Să nu te plictisești. Să fii competitiv. Să îți consumi în mod fizic energia debordantă. Și dacă te lăsăm singur într-o cameră, îți vei da singur de lucru. De parcă ai suferi de FOMO (fear of missing out). Adică frica de rata ceva. În majoritatea momentelor, Luna în Berbec nu îți dă bătăi de cap, dar mai sunt și unele în care obosești și riști să iei decizii bazate pe furie. Activitățile sportive, competițiile și provocările te vor ajuta să găsești un echilibru interior.

Ai în vedere și următorul articol de pe site-ul nostru: Zodia bebelușului NU contează! De ce este mai important ascendentul? Daniela Simulescu răspunde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel